Τίτλοι τέλους για τη σχέση του Γιάννη Μπουτάρη με την καλλονή Βιεννέζα Γκαμπριέλα Σάινερ‏: Ήταν μαζί 13 χρόνια

«Απολαμβάνω την μοναχικότητά μου» δήλωσε ο Γιάννης Μπουτάρης, επιβεβαιώνοντας ότι η σχέση του με την 52χρονη Αυστριακή Γκαμπριέλα Σάινερ είναι πλέον παρελθόν.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης δεν δίστασε να αναφερθεί και στην προσωπική του ζωή σε συνέντευξή του στο διαδικτυακό ραδιόφωνο Amagi. Απαντώντας για την προσωπική του ζωή ο Γιάννης Μπουτάρης αναφέρθηκε πρώτα απ' όλα στην σύζυγό του που έχασε τη μάχη για τη ζωή και την οποία αγαπούσε όσο τίποτα. «Ηταν η ζωή μου», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση για την τωρινή του συναισθηματική κατάσταση ανέφερε πως στην ηλικία του η εύρεση συντρόφου είναι κάτι πολύ δύσκολο και πως για την ώρα απολαμβάνει την μοναχικότητά του.

Με την Γκαμπριέλα Σάινερ, με την οποία είχε εμφανιστεί σε πολλές εκδηλώσεις, είχε συνδεθεί συναισθηματικά πριν από 13 χρόνια σε μία από τις εκδηλώσεις για την πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης που ήταν η Θεσσαλονίκη.

Τότε είχε πει πως «μιλάει τα ελληνικά καλύτερα από εμένα και από εσένα, είναι γλυκύτατη, έχει βοηθήσει μη κυβερνητικές οργανώσεις, βοήθησε στην κοινωνική πολιτική του Δήμου και σήμερα μετέχει στην ελληνογερμανική συνεργασία».

Οπως ο ίδιος δήλωνε συνειδητά αναζήτησε μια σύντροφο στη ζωή του μετά το θάνατο της επί 50 χρόνια συντρόφου του Αθηνάς και τη βρήκε τελικά στο πρόσωπο της Βιεννέζας Γκαμπριέλα Σάινερ. Είχαν κάνει μαζί και Πρωτοχρονιά στην Αυστρία.

«Μου ήταν εξαιρετικά δύσκολο, αφού ήμουν γέρος, αλλά δεν είχα παραιτηθεί από την ερωτική διάθεση. Αναζητούσα μια θαλπωρή, τον έρωτα, την οικειότητα και όχι αντικατάσταση της συζύγου μου» δήλωνε ο Γ. Μπουτάρης.

Η Γκαμπριέλα Σάινερ, που άφησε τις σπουδές χορού στην Αυστρία μετά από ατύχημα που δεν της επέτρεπε να συνεχίσει στο θέατρο, βρέθηκε για ένα ταξίδι στη χώρα μας στις αρχές της δεκαετίας του '90 και δεν έφυγε ποτέ ξανά. Βρέθηκε σε μια εποχή που ένιωθε «χαμένη» αφού δεν ήξερε τί θα μπορούσε να κάνει στη ζωή της εκτός από το χορό.

Η Γκαμπριέλα Σάινερ γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αυστρία, όπου ασχολήθηκε με τον χορό και τη μουσική, αλλά από τα τελευταία χρόνια της δεκαετίας του ΄90 βρέθηκε στην Ελλάδα αρχικά στην Αθήνα και στη συνέχεια στη Θεσσαλονίκη για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα, για να μαγευθεί όμως σ' ένα ταξίδι της από τις Πρέσπες, όπου έκτισε και το δικό της σπίτι από το 2000 οπότε και δημιούργησε την ΜΚΟ, Πολιτιστικό Τρίγωνο Πρεσπών.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ