10 χρήσιμες συμβουλές που κάθε juicy γυναίκα πρέπει να ξέρει!

Όχι μόνο τα juicy κορίτσια αλλά κάθε κορίτσι χωρίς αυτοπεποίθηση ή αγάπη για την εξωτερική της εμφάνιση, χρειάζεται λίγη παραπάνω φροντίδα. Θέλει να ακούει ότι δεν είναι άσχημη, ότι δεν βρίσκεται στην γωνία επειδή δεν έχει το τέλειο σώμα, ούτε ‘χάνει’ λόγω εξωτερικής εμφάνισης. 

Μπορείς να είσαι ευτυχισμένη είτε έχεις περιττά κιλά είτε έχεις στραβή μύτη. Κι ακόμα κι αν δεν το έχεις βιώσει αυτό, καλό είναι να παίρνεις παράδειγμα από κορίτσια με ψεγάδια που κατάφεραν πολλά στη ζωή τους, αλλά κυρίως έγιναν ευτυχισμένες επειδή ποτέ δεν ‘κόλλησαν’ με την εμφάνιση τους.

1.Όταν σου λένε ότι είσαι όμορφη να τους πιστεύεις: Σίγουρα πιστεύεις ότι το κάνουν για να σου φτιάξουν την διάθεση ή για να σου ‘ρίξουν στάχτη’ στα μάτια. Μήπως για αλλαγή να πιστέψεις ότι πραγματικά για κάποιους ανθρώπους είσαι μοναδική και όμορφη;

2.Δεν πρέπει να ντρέπεσαι: Δεν εμφανίζεσαι εύκολα με μαγιό ή με εσώρουχο, όταν κάθεσαι προσέχεις για να μην φανούν οι διπλίτσες της κοιλιάς, δεν φοράς κολλητά ρούχα και γενικά κάνεις ό,τι μπορείς για να είσαι αόρατη. Ντρέπεσαι για τα κιλά σου, αλλά κανείς δεν ασχολείται. Όχι επειδή κανείς δεν ασχολείται με σένα, αλλά η εμφάνιση σου έχει μόνο όση σημασία της δώσεις εσύ. Είσαι πολλά περισσότερα.

3.Η εμφάνιση σου σε κάνει εντυπωσιακή: Μην λες ‘αν ήμουν πιο αδύνατη, θα ήμουν πιο επιτυχημένη, πιο χαρούμενη, πιο επαγγελματίας, πιο έξυπνη’. Είσαι ήδη όλα αυτά τα πράγματα ανεξάρτητα από τα κιλά σου.

4.Δεν χρειάζεται να πηγαίνεις γυμναστήριο κάθε μέρα: Φοβάσαι να ξεκινήσεις γυμναστική γιατί ξέρεις καλά ότι δεν θα μπορέσεις να πηγαίνεις συχνά. Ακόμα, όμως, κι αν περπατάς 3-4 φορές την εβδομάδα ή πηγαίνεις για Pilates δύο φορές την εβδομάδα είναι καλύτερο από το να μην πηγαίνεις καθόλου.

5.Δεν χρειάζεται να κάνεις αυστηρές δίαιτες: Όχι, δεν χρειάζεται να πεινάσεις, απλά να ελαττώσεις τις ποσότητες και να κάνεις πάντα την πιο υγιεινή επιλογή.

6.Πρέπει να αγαπήσεις τον εαυτό σου: Έχεις πολλά προτερήματα, ικανότητες, ταλέντα κι εσύ κολλάς σε 5-10 κιλά που δεν μπορείς να χάσεις;

7.Υπάρχουν άντρες που σε βρίσκουν γοητευτική. Μην πέφτεις από τα σύννεφα: Μπορεί όταν κοιτάζεσαι στον καθρέφτη να μην το καταλαβαίνεις, αλλά, ναι, είσαι όμορφη και αρέσεις. Σε κάποιους αρέσει η Angelina Jolie και σε άλλους η Amy Schumer.

8.Μπορείς να φλερτάρεις με το (τέλειο) αγόρι που σου αρέσει: Το αγόρι που γυμνάζεται, που τρώει σωστά, που είναι όμορφο και έχει και κοιλιακούς. Όλα αυτά τα κάνει για τον εαυτό του και καλά κάνει. Αυτό δεν σημαίνει ότι ψάχνει ένα κορίτσι-έπαθλο. Τουλάχιστον, όχι, όλοι.

9.Μπορείς να φορέσεις ό,τι θέλεις: Δεν πρέπει να φοράς skinny τζιν, κοντές φούστες, κολάν ή δωδεκάποντα. Έτσι λένε. Ποιοι; Μπορείς να φορέσεις ό,τι θέλεις, να το συνδυάσεις σωστά και να αναδείξεις το στιλ σου.

10.Είσαι όμορφη: Όλες οι γυναίκες είναι όμορφες κι αυτό δεν έχει να κάνει με την εξωτερική εμφάνιση. Θα γίνεις επαγγελματίας, θα γίνεις μητέρα, θα γίνεις φίλη, σύζυγος, γιαγιά. Έχεις πολλούς λόγους για να χαίρεσαι και κανένας δεν έχει να κάνει με την εξωτερική σου εμφάνιση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ