5 απλά κόλπα για να έχεις καλύτερη ερωτική ζωή - Δοκίμασε τα & εκτοξεύσου στα ουράνια!

Δείτε 5 τρόπους για να απολαύσετε τον έρωτα όπως πρέπει και το καλύτερο; Χωρίς καθόλου κόπο.

Το  instyle.gr δείχνει πέντε απλά κόλπα για να έχεις καλύτερη ερωτική ζωή. Οπωσδήποτε, το sex είναι ένα άθλημα που δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο. Το άγχος και οι ρυθμοί της καθημερινότητας πολλές φορές επηρεάζουν αρνητικά την σεξουαλική σας ζωή.

- Πειραματιστείτε. Θα πρέπει να γνωρίζετε πολύ καλά το σώμα και τις ερωτογενής σας ζώνες, έτσι ώστε να ξέρετε τι είναι αυτό που σας αρέσει και τι όχι. Μπορείτε να δοκιμάζετε νέες στάσεις και νέα πράγματα ώστε να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

- Μάθετε να αγαπάτε το κορμί σας. Βασική προϋπόθεση για να απολαύσετε τον έρωτα είναι να αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο και να εξοικειωθείτε με το κορμί σας. Όταν είστε άνετοι, ο σύντροφός σας το αντιλαμβάνεται και το θεωρεί sexy.

- Απαλλαγείτε από περιττές σκέψεις. Όταν κάνετε sex πρέπει θα πρέπει να συμμετέχει εκτός από το κορμί και το μυαλό και η ψυχή. Αφήστε λοιπόν στην άκρη για λίγο περιττές σκέψεις σας.

- Συζητήστε, μην ντρέπεστε. Εξηγήστε τις ανάγκες σας και τι είναι αυτό που σας δίνει απόλαυση.

-Πείτε ναι σε ένα ποτήρι κόκκινο κρασί. Έκτος από το ό,τι ένα ποτήρι έχει απίστευτες ευεργετικές ιδιότητες για την υγεία (καρδιά) είναι ένα πολύ αφροδισιακό ποτό που χαλαρώνει και αυξάνει την ερωτική επιθυμία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ