Royal scandal! Ένα εξώγαμο μωρό για τον Χάρι - 19χρονη δηλώνει έγκυος μετά από one night stand με το παλικάρι του Μπάκιγχαμ

Νέος πονοκέφαλος για το βρετανικό παλάτι καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα ο πρίγκιπας Χάρι θα γίνει... μπαμπάς από μια 19χρονη.

Το περιοδικό «Life & Style» κυκλοφορεί με πρωτοσέλιδο την περιπέτεια του πρίγκιπα, σημειώνοντας ότι ο 31χρονος Χάρι σε ένα από τα πάρτι που συχνάζει γνώρισε μία 19χρονη ξανθιά, το όνομα της οποίας κρατείται μυστικό. «Μετά από ένα one night stand, η κοπέλα έμεινε έγκυος», αναφέρει το περιοδικό επικαλούμενο πηγή του Παλατιου. 

Μάλιστα, το μέσο αναφέρει ότι για τα καμώματα του πρίγκιπα είναι ενήμερη όλη η οικογένεια, με μόνη τη Κέιτ Μίντλετον να στέκεται στο πλευρό του Χάρι. Η βασίλισσα Ελισάβετ, πάλι είναι πολύ θυμωμένη με τον εγγονό της και του διαμήνυσε ότι θα κάνει τα πάντα ώστε αυτή η εγκυμοσύνη και το παιδί να μείνουν κρυφά.

«Οι ισχυρισμοί είναι 100% ανακριβείς», απαντά πηγή από το Παλάτι στο περιοδικό «Star» και διαψεύδει το περιοδικό, ενώ προσθέτει πως η 19χρονη κατασκεύασε selfies με τον Χάρι προκειμένου να πλασάρει ως αληθινούς τους ισχυρισμούς της. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ