Τo «Hello» της Adele σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο - Έφτασε πάνω από 1 εκ. downloads

Το «Hello» βοήθησε την Adele να καταφέρει κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ κανένας άλλος καλλιτέχνης στην μουσική βιομηχανία, να πουλήσει περισσότερα από 1 εκατομμύριο downloads του τραγουδιού στην Αμερική, μέσα σε μόλις μία εβδομάδα.

Σύμφωνα με το Billboard, η Adele πούλησε 1.11 εκατομμύρια αντίτυπα του «Hello», το οποίο κυκλοφόρησε στις 23 Οκτωβρίου. Το προηγούμενο ρεκόρ κατείχε ο Elton John με το κομμάτι του «Candle in the Wind/Something About the Way You Look Tonight », το οποίο είχε κυκλοφορήσει το 1997 και στην μνήμη της αγαπημένης του φίλης πριγκίπισσας Νταιάνα.

Μάλιστα, το νέο single της Adele «Hello» ξεπέρασε τα 100 εκατ. views μέσα σε μόλις πέντε ημέρες, γεγονός που το καθιστά το βίντεο που έφτασε τον συγκεκριμένο στόχο πιο γρήγορα από οποιοδήποτε άλλο μέσα στο 2015.

Σύμφωνα με το YouTube, πρόκειται για ένα ορόσημο που ακόμα και τα πιο δημοφιλή μουσικά βίντεο χρειάζονται μήνες για να κατακτήσουν, αφού, ενδεικτικά, το «Hello» βρίσκεται στη δεύτερη θέση ταχύτερης αναρρίχησης στα 100 εκατομμύρια views, έπειτα από την παγκόσμια επιτυχία-φαινόμενο «Gangnam Style» του Νοτιοκορεάτη PSY, που χρειάστηκε τέσσερις μέρες για να φτάσει αυτό το νούμερο και είναι το βίντεο με τα περισσότερα views στην ιστορία του YouTube.

Κατά τις πρώτες 48 ώρες, παίχτηκε ένα εκατομμύριο φορές ανά ώρα!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ