Αποκάλυψη σοκ: Βρετανικό αεροπλάνο απέφυγε πύραυλο στο Σινά λίγες μέρες μετά τη συντριβή του ρωσικού airbus

Στις 23 Αυγούστου πιλότος σε πτήση της Thomson με 189 επιβάτες είδε πύραυλο να έρχεται προς το μέρος τους – Βρεθήκαμε δευτερόλεπτα από την καταστροφή, λένε οι επιβάτες   

Λίγες ημέρες μετά τη συντριβή του μοιραίου Airbus στην Χερσόνησο του Σινά και ενώ οι τελευταίες πληροφορίες, από την έρευνα των «μαύρων» κουτιών σχετικά με τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος κάνουν λόγο για τρομοκρατική ενέργεια, η βρετανική Daily Mail αποκαλύπτει πως παρολίγον να είχε συμβεί ακόμη μία αεροπορική τραγωδία στην ίδια περιοχή πριν από λίγους μήνες.  

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα στις 23 Αυγούστου ένας πύραυλος πλησίασε πτήση της εταιρείας Τhomson, με 189 επιβάτες, που είχε απογειωθεί από το Λονδίνο με προορισμό την Αίγυπτο, πάνω από το τουριστικό θέρετρο «Sharm El Sheikh», γεγονός που επιβεβαίωσε και το βρετανικό υπουργείο εσωτερικών. 

Τα υπόλοιπα μέλη του πληρώματος έμαθαν για το γεγονός όταν προσγειώθηκαν στην Αίγυπτο. Μάλιστα τους έγινε πρόταση να διανυκτερεύσουν το βράδυ εκεί αλλά προτίμησαν να επιστρέψουν και πάλι πίσω στο Ηνωμένο Βασίλειο. 

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως απογειώθηκαν από την Αίγυπτο με κλειστά τα εξωτερικά και τα εσωτερικά φώτα του αεροπλάνου. 

Ο πύραυλος που παρολίγον να χτυπήσει το αεροπλάνο της Thomson έγινε αντιληπτός και από άλλο αεροσκάφος που πετούσε στην περιοχή εκείνη την ώρα, λέει πηγή στην Daily Mail.

«Στο πλήρωμα είπαν ότι ο πύραυλος ήταν από μια αιγυπτιακή στρατιωτική άσκηση αλλά μετά τα τελευταία γεγονότα υπάρχουν φόβοι».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ