Vintage Beauty Pics: Ποια είναι αυτή η χαριτωμένη δεσποινίς; Μεγάλωσε & έγινε η πιο αχόρταγη γυναίκα στο σεξ

Αυτή η χαριτωμένη ομορφούλα ηθοποιός που βλέπετε σε παλιές φωτογραφίες της στα νιάτα της δεν έδειχνε πως θα γινόταν... άλλη ! 
 

Πράγματι το τσαχπίνικο ύφος δεν προδίδει το μέλλον της ως κατάξανθης cougar που θα μιλούσε και θα ασχολιόταν 24 ώρες το 24ωρο με το σεξ και ειδικά με το σεξ που θα αναζητούσε σε μικρότερους της άνδρες.

Η Κιμ Κατράλ γεννήθηκε το 1956 στο Λίβερπουλ και σε ηλικία τριών μηνών μετακόμισε με τους γονείς της στον Καναδά. Σε ηλικία έντεκα ετών επέστρεψε στην πατρίδα της και σπούδασε στο London Academy of Music and Dramatic Art. 

Μετά την επιστροφή της στον Καναδά, η Κιμ αποφοίτησε από το σχολείο σε ηλικία 16 ετών και κέρδισε υποτροφία για σπουδές στην American Academy of Dramatic Arts στην Νέα Υόρκη.

Κατά τη διάρκεια της τελευταίας της χρονιάς στην ακαδημία, το 1975, έκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο με την ταινία Rosebud (1975). 

Η Κατράλ έχει συμμετάσχει σε ταινίες όπως Ticket to Heaven (1981), Porky’s (1982), Η μεγάλη των μπάτσων σχολή (1984), Χαμός στην Τσάιναταουν (1984), Η κούκλα (1987), Η απατηλή λάμψη της ματαιοδοξίας (1990) και Ice Princess (2005).

Έχει χαραχθεί στο μυαλό όλων ως Σαμάνθα Τζόουνς από την τηλεοπτική σειρά Sex and the City (1998-2005), ένας ρόλος που της χάρισε Χρυσή Σφαίρα και τον οποίο ανέλαβε ξανά για την κινηματογραφική μεταφορά της ταινίας. 

Επίσης, για την ιστορία να αναφέρουμε ότι έχει κάνει 3 γάμους, με τον τελευταίο να είναι ένας Σεφ 22 χρόνια μικρότερος της.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ