Αιχμές Κουμουτσάκου: Ο χρόνος περνάει & οι ευθύνες βαραίνουν - Ταυτοποιήθηκαν οι 4 αλλά δεν βρέθηκαν‏

Μια νέα φωτογραφία που δείχνει τους δράστες της εις βάρος του επίθεσης, ανάρτησε στο twitter ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος.

 

Στο μήνυμα που συνοδεύει την φωτογραφία, ο κ. Κουμουτσάκος αναφέρει: «Ο χρόνος περνάει. Οι ευθύνες πολιτικών και υπηρεσιακών αρμοδίων μεγαλώνουν και βαραίνουν. Σε λίγο θα είναι ασήκωτες».

Υπενθυμίζεται ότι πέντε άτομα ταυτοποιήθηκαν από την Αστυνομία για συμμετοχή στον ξυλοδαρμό του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γιώργου Κουμουτσάκου, το απόγευμα της Πέμπτης στο Μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη. Ο ένας από αυτούς συνελήφθη την Παρασκευή στο Ιλιον, ενώ σε βάρος και των υπολοίπων τεσσάρων σχηματίσθηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας που διεξάγει την έρευνα.

Σημειώνεται ότι για την επίθεση στον κ. Κουμουτσάκο, την Παρασκευή συνελήφθη ένας 24χρονος, o oποίος αφέθηκε ελεύθερος. Χωρίς αποτέλεσμα, προς το παρόν, συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό των τεσσάρων ακόμα ατόμων, τριών ανδρών και μίας γυναίκας, που έχουν ταυτοποιηθεί για την άγρια επίθεση. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ