Φοβερό βίντεο: Ο παρουσιαστής του Ουράνιου Τόξου μιλάει για τον μικρό Γιωργάκη- Τι λέει άραγε;

Ο μικρός Γιωργάκης χωρίς καμία αμφισβήτηση τον τελευταίο μήνα έχει κατακτήσει το διαδίκτυο και τα social media με τις ατάκες του στην εκπομπή Ουράνιο Τόξο. 

Ο παρουσιαστής της εκπομπής, Χρήστος Δημόπουλος σχολιάζει για πρώτη φορά τον ντόρο που έχει γίνει με την συγκεκριμένη εκπομπή και μιλάει για τον μικρό Γιωργάκη.

Ρεπορτάζ: Θεολόγος Ηλιού
Εδώ και ένα μήνα στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης υπάρχει παντού ο μικρός Γιωργάκης
, ο οποίος πριν από μερικά χρόνια είχε εμφανιστεί στο ουράνιο τόξο. Όλα άρχισαν όταν πολλοί χρήστες των μέσων κοινωνικών δικτύωσης ανέβαζαν βίντεο με τον εαυτό τους, λέγοντας με την φωνή του μικρού Γιωργάκη τις ατάκες που χάρισε στην εκπομπή του Χρήστου Δημόπουλου, Ουράνιο Τόξο. Σταδιακά εμφανίζονταν ολοένα και περισσότερα βιντεάκια Dubsmash στο Instagram και στο Facebook και πλέον ο απίστευτος πιτσιρικάς έχει κατακτήσει το διαδίκτυο. Πολλοί είναι αυτοί που ανεβάζουν την εκπομπή γράφοντας κάποια σχόλια, ενώ πλέον έχουν φτιάξει και φωτογραφίες με την εικόνα του πιτσιρικά και με τις ατάκες του, που τις έχουν παραποιήσει λίγο, δημιουργώντας πολλά σλόγκαν.
Το «να σου πω κάτι» που το έλεγε συνέχεια και η απάντηση σου για το αν πηγαίνει παιδικό σταθμό «είχα πάει μια φορά, έκλαψα λίγο, αλλά έκατσα» είναι οι ατάκες που χρησιμοποιούν περισσότερο στα selfie βίντεο και στις φωτογραφίες , καθώς ο ιδιαίτερος τρόπος ομιλίας του παιδιού και το ύφος του, τις κάνουν μοναδικές. Ενώ έντονα έχει σχολιαστεί και η απάντηση του στο επάγγελμα που θέλει να ακολουθήσει όταν μεγαλώσει. Ο μικρός Γιωργάκης είχε πει ότι θέλει να γίνει νυχτερίδα, αυτό έχει ως αποτέλεσμα στα social media να υπάρχουν φωτογραφίες του ως νυχτερίδα και ως γιος του batman.


O μικρός Γιωργάκης δεν σχολιάζεται μόνο στο διαδίκτυο, αλλά πλέον ακούς και τις παρέες νέων να το συζητούν έξω και να προσπαθούν να πουν τις λέξεις ψευδά, όπως το παιδί, που φυσιολογικά δεν έλεγε κάποιες λέξεις καθαρά, λόγω της ηλικίας. Βέβαια, πολλοί είναι και αυτοί που έχουν κάνει διάφορα βιντεάκια, όπως αυτό που βάζουν τον Τσουκαλά να απαντάει στο μικρό Γιωργάκη, αλλά στήνουν και ολόκληρες παραγωγές για να «παρουσιάσουν» πως είναι ο Γιωργάκης σήμερα.

Ο Χρήστος Δημόπουλος σχολιάζει για πρώτη φορά τον ντόρο με τον μικρό Γιωργάκη 

Ο παρουσιαστής του Ουράνιου Τόξου μιλάει για πρώτη φορά για τον ντόρο που έχει γίνει με την συγκεκριμένη εκπομπή και για τον καλεσμένο του, τον Γιωργάκη που με την άνεση του στον φάκο και τις ατάκες του, μετά από πολλά χρόνια κατέκτησε το διαδίκτυο: «Ειλικρινά κι εγώ έχω εκπλαγεί για το πώς έγινε viral αυτό το βιντεάκι. Προφανώς ο Γιωργάκης ήταν ένα χαρισματικό παιδάκι, αλλά πρέπει να ομολογήσω ότι ένας πολύ μεγάλος αριθμός παιδιών με είχε εντυπωσιάσει στα γυρίσματα. Κάθε παιδί ήταν μοναδικό κι είχε τα δικά του ιδιαίτερα χαρίσματα. Ποτέ δεν κάναμε επιλογή και πάντα συναντούσα τα παιδιά λίγα μόλις λεπτά πριν το γύρισμα. Τέλος, ποτέ, μα ποτέ δεν μοντάραμε καμιά εκπομπή και αφήναμε στον αέρα ό,τι ακριβώς λεγόταν στη διάρκεια του γυρίσματος. Συνεπώς ό,τι βλέπατε στο Ουράνιο Τόξο ήταν αυθόρμητο, αληθινό και άρα τηλεοπτικό!».

Ο Χρήστος Δημόπουλος πιστεύει πως πολλά ακόμα παιδιά θα μπορούσαν να γίνουν virial: «Έχοντας γυρίσει πάνω από 1.800 εκπομπές κι έχοντας φιλοξενήσει σ' αυτές πάνω από 2.000 παιδιά σας διαβεβαιώνω πώς η μεγάλη πλειοψηφία των εκπομπών του Ουράνιου Τόξου με συνεντεύξεις παιδιών θα μπορούσαν να γίνουν viral ! » 

Επίσης ρωτήσαμε τον Χρήστο Δημόπουλο αν ήρθε σε δύσκολη θέση με αυτά που το έλεγε το παιδί, καθώς ο Γιωργάκης όταν τον ρώτησε την ηλικία του απάντησε «σου είχα πει, πρέπει να το κρατάς γιατί αν το λέω συνέχεια θα ζαλιστώ» ενώ αργότερα στην εκπομπή παραπονέθηκε λέγοντας «εγώ θα περιμένω και εσύ θα ρωτάς συνέχεια;». «Σε δύσκολη θέση είχα έρθει πολλές φορές, γιατί, όπως ξέρετε, τα παιδιά μιλούν αυθόρμητα και δεν έχουν περιορισμούς. Είναι γενικά πολύ πιο αυστηροί από τους μεγάλους και δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους. Πάντα, όμως, κατάφερνα να ξεφεύγω. Άλλωστε σχεδόν πάντα είχαν δίκιο σε ό,τι μου έλεγαν!» αναφέρει ο Χρήστος Δημόπουλος στο Seleo.

H συγκεκριμένη εκπομπή γυρίστηκε τον Ιανουάριο του 2010, όταν ο Γιωργάκης ήταν 4 ετών, όποτε σήμερα είναι 9 ετών. Όλοι σήμερα ψάχνουν να βρουν πως είναι ο μικρός Γιωργάκης, ο Χρήστος Δημόπουλος πιστεύει πως «αν ο Γιωργάκης ήθελε, θα μπορούσε ο ίδιος να εμφανιστεί και να μιλήσει για το πώς είναι σήμερα», για αυτό και ο παρουσιαστής δεν θέλησε να δώσει τα στοιχεία του παιδιού, «όπως άλλωστε και με κάθε άλλο παιδί, το Ουράνιο Τόξο σέβεται την ιδιοτικότητά τους και δεν είναι δυνατόν να δώσει τα στοιχεία τους σε τρίτους».

Το Ουράνιο Τόξο ήταν μια κλασσική εκπομπή της ΕΡΤ που σταμάτησε να γυρίζεται τον Φεβρουάριο του 2013. Παιζόταν σε επαναλήψεις ως το κλείσιμο της ΕΡΤ και άρχισε και πάλι να προβάλλεται σε επανάληψη κάθε πρωί από την ΕΡΤ2. Ο Χρήστος Δημόπουλος θέλησε να ευχαριστήσει όλα τα παιδιά που του έδειξαν αγάπη όλα αυτά τα χρόνια. «Ευχαριστώ από την καρδιά μου ΟΛΑ τα παιδιά που έβλεπαν και βλέπουν Ουράνιο Τόξο. Η αγάπη τους είναι για μένα η μεγαλύτερη ανταμοιβή που θα μπορούσα ποτέ να ονειρευτώ» λέει χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής, ο οποίος σήμερα γράφει βιβλία για παιδιά, ώστε να μπορεί να κρατάει αυτή την επαφή με τα παιδιά, που τόσο τον γεμίζει.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ