Φρίκη σε όλο της το μεγαλείο- Oμαδικά εκτέλεσαν 200 παιδάκια οι τζιχαντιστές του ISIS

Οι εικόνες είναι τόσο σκληρές που είναι αδύνατο να προβληθούν χωρίς να «θολώσει» το κάδρο. Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε πρόκειται για την καταγραφή μιας ομαδικής εκτέλεσης 200 παιδιών με καταγωγή από την Συρία. 

Το συγκεκριμένο βίντεο κάνει τον γύρο του κόσμου και προέρχεται από μία ομάδα ακτιβιστών στην Υεμένη που αντιτίθεται στο ISIS και δείχνει παιδιά τα οποία είναι παρατεταγμένα στην σειρά με τα πρόσωπα στο έδαφος. Στην συνέχεια οι δολοφόνοι ανοίγουν πυρ με τα αυτόματά τους όπλα, σκοτώνοντας όσα παιδάκια βρίσκονται μπροστά τους (και προλαβαίνουμε να μετρήσουμε στο βίντεο).

Η εγκυρότητα του βίντεο δεν έχει ακόμα επαληθευτεί, όμως είναι γνωστό ότι ακραίες ομάδες του ISIS δεν σταματούν μπροστά σε τέτοια περιστατικά για να εξασκήσουν την ακραία προπαγάνδα τους και να τρομοκρατήσουν τον πληθυσμό. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που το Ισλαμικό Κράτος έχει εκτελέσει παιδιά. 

Η κίνηση αυτή σχολιάζεται από τους ειδικούς ως ένα βήμα κλιμάκωσης της τρομοκρατίας του ISIS μετά της απώλειες που έχουν στο πεδίο της μάχης από τους Κούρδους και τους Ιρακινούς. Η κλιμάκωση αυτή έχει φέρει στην επιφάνεια νέες μεθόδους εκτέλεσης και πολύ σκληρές «τεχνικές» εξολόθρευσης των αιχμαλώτων τους. 

Αν πάντως το βίντεο έχει και την ελάχιστη δόση αλήθειας, τότε τα πράγματα έχουν ξεφύγει εντελώς στην περιοχή, ενώ με τη νέα επίθεση για την ανακατάληψη της Μοσούλης από τους Ιρακινούς, είναι σχεδόν σίγουρο ότι οι τζιχαντιστές θα προχωρήσουν σε ακόμα πιο ακραίες πράξεις τρομοκράτησης του πληθυσμού.

ΠΗΓΗ: dailymail.co.uk

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ