Nέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την μικρή Άννυ: Ήταν ακόμα ζωντανή όταν ο πατέρας της άρχιζε να την τεμαχίζει;

Η δολοφονία της μικρής Άννυ από τον ίδιο της τον πατέρα το περασμένο Πάσχα είχε συγκλονίσει όλη τη χώρα. Οι νέες αποκαλύψεις που έρχονται στο φως, κάνουν την υπόθεση της άγριας δολοφονίας του μικρού κοριτσιού ακόμη πιο φρικιαστική.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, έγγραφο της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών προς τη 10η τακτική ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση της μικρής Άννυ αναφέρει πως δεν αποκλείεται το παιδί να ήταν ακόμη ζωντανό όταν ο δολοφόνος πατέρας του άρχισε να το τεμαχίζει για να κρύψει το έγκλημά του.

Στο έγγραφο που εστάλη στις 6 Οκτωβρίου στην ανακρίτρια, ο ιατροδικαστής, γράφει η Espresso, επισημαίνει ότι οι διάσπαρτες κηλίδες αίματος και γενετικού υλικού που βρέθηκαν στο σπίτι της Μιχαήλ Βόδα δείχνουν ότι το αίμα του παιδιού εκτινάχθηκε. Αυτό, όπως εκτιμά ο ιατροδικαστής σύμφωνα με το δημοσίευμα, μπορεί να συμβεί κατά τη διάρκεια πρόκλησης τραυμάτων εν ζωή.

Κηλίδες αίματος του μικρού κοριτσιού, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εργαστηριακών ερευνών, ήταν διάσπαρτες σε όλους τους χώρους του υπόγειου διαμερίσματος. Αίμα και γενετικό υλικό του παιδιού βρέθηκαν στο μαξιλάρι, στο πάπλωμα, στο στρώμα, στην κουβέρτα και στο σεντόνι, αλλά και στο χώρο του χωλ, στα πλακάκια, στους τοίχους, στη ραφιέρα, στο κομοδίνο αλλά και στο μπάνιο, στο πάτωμα της κουζίνας, σε παντόφλες αλλά και σε πόμολα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Espresso, στα ευρήματα των εγκληματολογικών εργαστηρίων περιλαμβάνεται και μια μυστηριώδης κηλίδα που εντοπίστηκε στο σοβατεπί του τοίχου, δίπλα στο κρεββάτι της Άννυ. Και αυτό, μαρτυρά την παρουσία ακόμη ενός ατόμου στο σπίτι. Στην κηλίδα βρέθηκε το DNA της Άννυ, του πατέρα της, του φίλου του, Νίκι και ενός άγνωστου μέχρι στιγμής άνδρα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ