Μάνα να σου πετύχει: Ο σύζυγος βίαζε τις δυο κόρες της, τον έβαλαν φυλακή κι αυτή λέει σατανάδες τα παιδιά της

Ο 55χρονος John Joe Patterson, σύζυγος της Frances Patterson και πατριός των παιδιών της, βίαζε συστηματικά τις κόρες της επί 10 χρόνια. 

Το δικαστήριο του επέβαλε 6.5 χρόνια φυλάκισης για τον βιασμό τον ανήλικων κοριτσιών από το 1996 μέχρι το 2006. Πολύ σημαντική πληροφορία αποτελεί το γεγονός ότι οι βιασμοί ξεκίνησαν όταν τα κορίτσια ήταν μόλις 9 ετών. Επίσης σημαντική πληροφορία, αποτελεί ότι η τρίτη και μεγαλύτερη κόρη της Frances Patterson, εγκατέλειψε το σπίτι το 2001, κατηγορώντας επίσης τον πατριό για βιασμό, αλλά η υπόθεση δεν έφτασε ποτέ στα δικαστήρια, μιας και τα αρχεία της δίκης εξαφανίστηκαν μυστυριωδώς. 

Frances Patterson, 50, is standing by her husband John Joe Patterson (pictured together), despite him sexually assaulting her two daughters 

Το παράλογο της υπόθεσης είναι ότι ακόμη και μετά από αυτές τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις, η μάνα αντί να υπερσπασπιστεί τα παιδιά της, όπως θα ανέμενε κανείς, υποστήριξε στην Irish Mail ότι ο σύζυγος είναι αθώος και ότι τα παιδιά αυτά "είναι του Σατανά". "Δεν θα μπορούσαν να είναι δικά της παιδιά με αυτή τη συμπεριφορά".

Frances has accused her daughters of lying over the abuse. Pictured: Emma with her mother and stepfather 

Υποστηρίζει δε, ότι όλα αυτά είναι αναλήθειες και ότι αν είχε αντιληφθεί το παραμικρό, ο σύζυγος της θα είχε πάρει τα μπογαλάκια του και θα είχε πάει σπίτι του. 

Μάλιστα για να δικαιολογήσει τα ψεύδη των κοριτσιών, λέει ότι ο νεκρός τους πατέρας ευθύνεται κι ότι αυτός τις επηρέασε να πουν αυτά τα πράγματα, προτού πεθάνει. 

The abuser pleaded guilty to one count of sexually assaulting Vanessa, 24, and the young mother of three was not forced to sit through a trial. Pictured: The couple with Vanessa

Η μεγάλη κόρη, Laura.

Frances’s eldest Laura (pictured) has also told how she left the family home in 2001 after making allegations that she was sexually abused by Patterson. Her case was never brought to trial after her files disappeared

Η μεσαία κόρη, Emma.

Η μικρή κόρη, Vanessa.

Πηγή: dailymail.co.uk

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ