Αναγνωστοπούλου για καταγγελίες Πανούση: Δεν με ενδιαφέρουν - Δεν είναι πλέον υπουργός

Η Σία Αναγνωστοπούλου, αναπληρωτής υπουργός Παιδείας, κατέθεσε την πολιτική της άποψη. Και αυτή είναι πως αυτές οι καταγγελίες έχουν ενδιαφέρον όταν κάποιος είναι υπουργός. "Όταν έχει φύγει από υπουργός, δεν με ενδιαφέρουν οι καταγγελίες αυτές" είπε η κα Αναγνωστοπούλου, για να προσθέσει ότι είναι ζήτημα που θα ερευνήσει η δικαιοσύνη.

Από την πλευρά του, ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος, σε ερώτηση δημοσιογράφων κατά πόσον έχουν βάση οι καταγγελίες Πανούση, δήλωσε: «Γράφει ένα μυθιστόρημα και έχει καταθέσει τα ονόματα στον συμβολαιογράφο». Στο ίδιο μήκος, του... μυθιστορήματος, και η δήλωση ακόμη ενός υπουργού. Του Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Θοδωρή Δρίτσα για την ακρίβεια, που έκανε λόγο για «αστυνομικές ιστορίες».

Η  αντίδραση των υπουργών στις καταγγελίες Πανούση έρχεται την ώρα που ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος, την απομάκρυνση του οποίου φέρονται να ήθελαν οι τρομοκράτες, παραδέχεται τις επαφές της πολιτείας με καταδικασμένους για τρομοκρατία. «Το να μιλούν με έναν κρατούμενο στελέχη του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ή του υπουργείου Δικαιοσύνης με κρατούμενο είναι θεμιτό», είπε ο κ. Παρασκευόπουλος μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και στο Νίκο Ευαγγελάτο. «Για να κερδίσει τη νομιμότητα μπορεί ένας αστυνομικός να του μιλήσει και με έναν τρόπο οικείο σε έναν κρατούμενο για να τον κατευνάσει», είπε ακόμα.

Νωρίτερα, μέσω των δημοσιευμάτων, είχαν δει το φως νέοι διάλογοι φωτιά ανάμεσα σε μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και υψηλόβαθμό... στέλεχος των Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς που έχει καταδικαστεί.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ