Η συγκινητική ιστορία της Joey Feek που παλεύει με τον καρκίνο & γύρισε στο σπίτι για να είναι κοντά στο μωρό της

Η τραγουδίστρια της country Joey Feek, που δίνει τη μάχη της με τον καρκίνο, εγκατέλειψε το νοσοκομείο και δέχεται την κατοίκον νοσηλευτική φροντίδα, προκειμένου να περνά περισσότερο χρόνο με το μωρό της.

Η συγκλονιστική ιστορία έγινε viral όταν η τραγουδίστρια με τον σύζυγό της ζήτησαν από τους φίλους που τους διαβάζουν στο διαδίκτυο να προσευχηθούν γι αυτούς, ώστε να πάνε όλα καλά με το πρόβλημα υγείας.

Devoted mom: Rory wrote that mother and daughter's eyes lit up when they were reunited in the hospital bed

Για την ιστορία, αξίζει να αναφέρουμε ότι η Joey προσβλήθηκε από τον καρκίνο, 3 μήνες αφότου έκανε το μωρό της. Υποβλήθηκε σε επέμβαση και θεραπεία και ενώ αρχικά φάνηκε ότι είχε ξεπεράσει το πρόβλημα και είχε αναρρώσει πλήρως, ο καρκίνος επέστρεψε.

Memories: Joey has been reading to her daughter and will set up a play area near her bed at home so they can continue to spend time together

Επειδή, όπως φαίνεται, η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη, η 40χρονη τραγουδίστρια αποφάσισε να σταματήσει την ισχυρή θεραπεία που λαμβάνει και να γυρίσει στο σπίτι για να χαρεί την οικογένειά της.

Hospice care: Joey and Rory Feek perform as country duo Joey + Rory at the CMA Music Festival in Nashville on June 9, 2013

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ