Good News: ΕΠΙ ΓΗΣ: Μία Παγκόσμια Διάκριση για το περιοδικό που αγαπάει τον αγρότη 

Στα Platinum PR Awards βραβεύονται κάθε χρόνο οι πιο αξιόλογες επικοινωνίες, καινοτόμοι οργανισμοί και πρωτοβουλίες σε παγκόσμιο επίπεδο στον εξαιρετικά ανταγωνιστικό κόσμο των Δημοσίων Σχέσεων.

Το ΕΠΙ ΓΗΣ απέσπασε το Honorable Mension στην κατηγορία «External Publication (print or online)», έχοντας ανταγωνιστεί εξαιρετικά σημαντικές επιχειρήσεις, ηγέτες της παγκόσμιας οικονομίας.

Το ΕΠΙ ΓΗΣ αποτελεί μία ειδική περιοδική έκδοση που δημιουργήθηκε από την Τράπεζα Πειραιώς και τηv GravityTheNewtons για την αγροτική οικονομία & επιχειρηματικότητα.

Η έκδοση ΕΠΙ ΓΗΣ έχει στόχο να αποτελέσει ένα σύμμαχο στην ενημέρωση των αγροτών και στην επενδυτική τους δραστηριότητα, χτίζοντας παράλληλα μια σχέση εμπιστοσύνης και συνέργειας με τον κλάδο. Απευθύνεται σε όλο το φάσμα της αγροτικής οικονομίας αναδεικνύοντας το πιο δυναμικό κομμάτι της ελληνικής γεωργίας και κτηνοτροφίας.

Αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο για όλους τους παραγωγούς, οι οποίοι επιθυμούν να ενημερωθούν από «ειδικούς» με εγκυρότητα, εξειδίκευση και αξιοπιστία, για όλες τις εξελίξεις γύρω από τα θέματα της αγροτικής οικονομίας και επιχειρηματικότητας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ