Βίντεο: Ιδού τι θα σας συμβεί αν σας παρενοχλήσει κάποιος άγνωστος στο μετρό – Φωνάξτε & θα τον πλακώσουν στο ξύλο!

Μέσα σε ένα γεμάτο επιβάτες βαγόνι, στο μετρό του Λονδίνου, μπαίνει μια νεαρή γοητευτική ξανθιά. Η γυναίκα στέκεται όρθια, αφού δεν υπάρχει ελεύθερη θέση και κρατά με το ένα της χέρι την χειρολαβή. 

Ξαφνικά, ένας νεαρός επιβάτης, που βρίσκεται δίπλα της, αρχίζει να κολλάει το σώμα του στο δικό της και αγγίζει με το χέρι του το χέρι της γυναίκας, που κρατά την χειρολαβή.

Η γυναίκα του ζητά να απομακρυνθεί, αλλά, μάταια, ο άγνωστος άνδρας γίνεται ακόμα πιο ενοχλητικός. Δύο άλλοι άνδρες, που βρίσκονται κοντά την νεαρή γυναίκα, φαίνεται ότι δεν έχουν παρατηρήσει τι εκτυλίσσεται, ακριβώς μπροστά στα μάτια τους, αφού είναι απορροφημένοι από την μεταξύ τους συζήτηση. Η άγνωστη ξανθιά πηγαίνει πιο μπροστά στο βαγόνι και ζητά την βοήθεια από μια παρέα αντρών, ενώ φωνάζει δυνατά στον άντρα, που την παρενοχλεί, να σταματήσει να την αγγίζει.

Η παρέα των επιβατών ρωτά την γυναίκα, αν γνωρίζει τον άνδρα που την παρενοχλεί και, όταν εκείνη απαντά «όχι», δημιουργείται αναπάντεχη ένταση, καθώς, οι υπόλοιποι άνδρες τρέχουν να βοηθήσουν την γυναίκα και εκείνη φοβούμενη, ότι θα επιτεθούν στον άνδρα που την «παρενοχλεί», τους εξηγεί, ότι είναι, απλά, ένας ηθοποιός, όπως άλλωστε και ή ίδια.

Το ζευγάρι των ηθοποιών πρωταγωνιστεί στο κοινωνικό πείραμα που εμπνεύστηκε η ομάδα του Trollstation, ενός καναλιού στο YouTube, που μέσα από, συχνά, σουρεαλιστικά βίντεο προσπαθεί να ευαισθητοποιήσει το κοινό για διάφορα θέματα, Στην προκειμένη περίπτωση το βίντεο ήθελε να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για την σεξουαλική παρενόχληση και το υπουργείο Μεταφορών στην Βρετανία «υιοθέτησε» το κοινωνικό πείραμα και συμφώνησε να ανεβεί το βίντεο στο YouTube με το μήνυμα: «Report it to stop it», (Κατάγγειλέ το για να το σταματήσεις).

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ