Μανιός για Πανούση: "Δεν πας να αυτοκτονήσεις καλύτερα;"

Aιχμηρός για τις καταγγελίες του πρώην υπουργού Προστασίας του πολίτη, Γιάννη Πανούση ήταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Μανιός μιλώντας στον Βήμα FM.

«Αφήνεις έναν συνεργάτη της τρομοκρατίας να συνεργάζεται, να κοροϊδεύει την κυβέρνηση. Αφού είναι συνεργάτης της τρομοκρατίας, κρυφά τα κάνει, τον αφήνεις να κάνει αυτή τη δουλειά με κίνδυνο να έχεις τρομοκρατικές ενέργειες και είσαι υπουργός Δημόσιας Τάξης; Δεν πας να αυτοκτονήσεις καλύτερα; » είπε ο κ. Μανιός.

«Αυτά είναι το παιχνίδι της γειτονιάς, το κουτσομπολιό της γειτονιάς! Είσαι υπουργός και είπες στον Ρουμπάτη να ενημερώσει τον πρωθυπουργό… Αυτός δηλαδή δεν είχε επαφή με τον πρωθυπουργό; Αυτό το πράγμα είναι ένα παιχνίδι δικό του, το οποίο εντάσσεται μέσα σε μια αντικυβερνητική τακτική που την βλέπουμε πώς εξελίσσεται και συνδέθηκε με άλλα πράγματα και είναι πιο πολύ στην προσπάθειά του να παραμένει στη δημοσιότητα. Μια φαντασίωση είναι» σημείωσε ο κ. Μανιός.

Πρόσθεσε ακόμα ότι: «Έχει την ίδια βάση που έλεγαν το ΄84 από τις πιο σοβαρές εφημερίδες της εποχής, η Ελευθεροτυπία, με ένα πρωτοσέλιδο και κατήγγειλε επτά Έλληνες πολίτες - ένας εξ αυτών ήμουν και εγώ - ότι είμαστε η ηγεσία της 17 Νοέμβρη. Τους πήγαμε στο δικαστήριο ευθαρσώς, κερδίσαμε τη δίκη, 3 εκατομμύρια δραχμές αποζημίωση έβγαλε το δικαστήριο προσωπικά σε εμένα, γιατί είχαν διαχωριστεί για λόγους τυπικούς οι διαδικασίες, αν και δεν πήγα να τα πάρω. Και τι ήταν αυτά; Ήταν συζητήσεις που γίνονταν από παρακολουθήσεις που υποτίθεται ότι γίνονταν και τα έκαναν η ΚΥΠ – ή δεν ξέρω ποιες μυστικές υπηρεσίες Αυτά θυμίζουν το πιο μαύρο παρελθόν της Ελλάδας.» 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ