Οι σεξουαλικές ορμές & άλλες αποκαλύψεις στην εγκυμοσύνη από την Angelina Jolie έως την Jessica Alba

Angelina Jolie, Jessica Alba και άλλες celebrities μαμάδες έχουν μιλήσει κατά καιρούς για τα ευτράπελα που έζησαν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Τι λένε όμως όταν η συζήτηση φτάνει σε akward θέματα, όπως είναι το σεξ;

Naya Rivera

Τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους, η έγκυος Naya Rivera η οποία είναι παντρεμένη με τον ηθοποιό Ryan Dorsey, έδωσε μια συνέντευξη στο περιοδικό People στην οποία, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε: «Tο sex με τον άντρα μου έχει γίνει λίγο περίεργο πια, εξαιτίας του γεγονότος ότι λόγω εγκυμοσύνης, δεν μπορούμε να κάνουμε παρά μόνο δυο στάσεις, επειδή ο Ράϊαν θεωρεί πως όταν το κάνουμε το μωρό τον κοιτά στο πρόσωπο!»

Και η 28χρονη ηθοποιός δεν έμεινε εκεί, αλλά συνέχισε λέγοντας: «Νομίζω πως οι άντρες συνεχώς φαντάζονται το μωρό να τους… κλείνει το μάτι όταν κάνουν έρωτα με τις γυναίκες τους, κάτι που περιορίζει την σεξουαλική ζωή του ζευγαριού. Εγώ προσωπικά αν και στο τρίτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης, έχω σεξουαλικές ορέξεις!»

Angelina Jolie


Όταν η Jolie ήταν έγκυος το 2008 ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Entertainment Weekly. Εκεί μίλησε για το πώς η εγκυμοσύνη επηρέασε την σεξουαλική της ζωή με τον σύζυγό της Brad Pitt: «Σε κάνει απλώς πιο δημιουργική. Πρέπει να το διασκεδάσεις ως γυναίκα απλά λίγο πιο στρογγυλή.»

Jessica Simpson


Κάποιες γυναίκες κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης έχουν αυξημένες σεξουαλικές ορμές. Όπως η Jessixa Simpson. Αυτό αποκάλυψε στην ραδιοφωνική εκπομπή του Ryan Seacrest. «Ήθελα να κάνω σεξ ασταμάτητα. Και οι οργασμοί ήταν πιο έντονοι από ποτέ!»

Jessica Alba


Η Jessica Alba κατά τη διάρκεια της δεύτερης εγκυμοσύνης της, είχε ορέξεις και δεν το έκρυψε. Η διάσημη ηθοποιός ήταν καλεσμένη στο δημοφιλές τηλεοπτικό show του Jay Leno «The Tonight Show». Στην ίδια εκπομπή όμως ήταν επίσης καλεσμένη και η διάσημη Αμερικανίδα σεξολόγος Sue Johanson.

Έτσι, η ηθοποιός βρήκε την ευκαιρία να ρωτήσει για κάτι που απασχολεί πολλές εγκύους ανά τον κόσμο, δηλαδή για το κατά πόσο είναι ασφαλές να κάνει μια γυναίκα σεξ κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ειδικά αν αυτή βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο.

«Αυτό το μωρό βρίσκεται εκεί μέσα, και δεν πρόκειται να πάει πουθενά μέχρι να νιώσει έτοιμο», απάντησε στην αρχή η σεξολόγος στην ερώτηση της Alba, για να συνεχίσει πιο παραστατικά. «Το τείχος της μήτρας είναι ακριβώς σαν αυτό», είπε χτυπώντας το ξύλινο μπράτσο της πολυθρόνας που καθόταν. Τέλος, ζωγράφισε στον αέρα μια φανταστική εικόνα με τον τράχηλο της μήτρας να χαμογελά απολαμβάνοντας τη σεξουαλική πράξη.

Είμαστε σίγουροι ότι ο αντρούλης της Alba, Cash Warren ένιωσε ευγνωμοσύνη για τις συμβουλές της Johanson.

Nicole 'Snooki' Polizzi


Ενώ μερικές γυναίκες βλέπουν περίεργα όνειρα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης , η μικροκαμωμένη σταρ και μητέρα δυο παιδιών Snooki, δήλωσε ότι κατά τη διάρκεια της πρώτης της εγκυμοσύνης έβλεπε σεξουαλικού περιεχομένου όνειρα. «Έκανα σεξ στον ύπνο μου αλλά και στον ξύπνιο μου», δήλωσε σε συνέντευξή της στο περιοδικό. «Διάβασα κάπου ότι το μωρό μπορεί να αισθανθεί τον οργασμό της μαμάς. Τι να σκέφτεται άραγε; Άραγε εκείνη τη στιγμή βλέπει ουράνια τόξα και μονόκερους;», συμπλήρωσε.

ΠΗΓΗ: baby.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ