Σενάριο ανταλλαγής ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Άρνεναλ - Ποιον «ερυθρόλευκο» θέλει ο Βενγκέρ στο Λονδίνο;

Οι σχέσεις του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ είναι εδώ και πολλά χρόνια εξαιρετικές. Οι δύο ομάδες κρατούν στενές επαφές και συνεργάζονται σε διάφορους τομείς, με τον Κριστιάν Καρεμπέ να αποτελεί συνήθως τον δίαυλο επικοινωνίας ανάμεσα στου δύο συλλόγους, καθώς διατηρεί πολύ καλή σχέση με τον Αρνέσεν Βενγκέρ.

Μόνο τυχαίο δεν είναι, άλλωστε, ότι στο πρόσφατο παρελθόν οι Ερυθρόλευκοι απέκτησαν δανεικό από τους Κανονιέρηδες τον πολύ ταλαντούχο Τζόελ Κάμπελ. Δεν είναι δα και τόσο εύκολο για μια ελληνική ομάδα να ψωνίσει από μία κορυφαία ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ, έστω και με τη μορφή του δανεισμού.

Πάντως, αυτό δεν αποκλείεται να ξανασυμβεί, δεδομένου ότι η Άρσεναλ φέρεται να ενδιαφέρεται πολύ ζεστά για τον Φελίπε Πάρντο και οι πρωταθλητές μπορούν να το εκμευταλευτούν, καθώς η ομάδα από το Λονδίνο διαθέτει μια πλειάδα αστέρων που δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητοι από καμία ομάδα.

Νέα δημοσιεύματα σήμερα στο Νησί επιμένουν ότι ο Κολομβιανός άσος των Ερυθρολεύκων βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα του Αλσατού προπονητή και δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να γίνει επίσημη κρούση για την απόκτησή του τον Γενάρη.

Στο όχι και το απίθανο, σύμφωνα με τους Άγγλους, ενδεχόμενο αυτό, έχει ενδιαφέρον να δούμε την αντίδραση του Ολυμπιακού, καθώς ως γνωστόν η ομάδα του Λονδίνου πληρώνει καλά για τους παίκτες που την ενδιαφέρουν. Δύσκολα, δηλαδή, μια προσφορά από τον Αρνέσεν Βενγκέρ μπορεί να περάσει απαρατήρητη στο Λιμάνι. Κι αν αυτό γίνει πραγματικότητα τότε παίζει οι πρωταθλητές να συζητήσουν με την Άρνεσαλ και το ενδεχόμενο κάποιας ανταλλαγής. 

Το σενάριο μπορεί να ακούγεται τρελό, αλλά δεν είναι σε καμία περίπτωση ακραίο, καθώς τα τελευταία χρόνια είναι αρκετοί οι παίκτες των Κανονιέρηδων που έχουν ακουσθεί για τον Ολυμπιακό, με πρώτο και καλύτερο τον Τόμας Ροτσίσκι, ο οποίος παρεμπιπτόντως δεν υπολογίζεται φέτος από τον Αρνέν Βενγκέρ. Αν σκεφτούμε, μάλιστα, ότι ο Μάρκο Σίλβα σκέφτεται την απόκτηση ενός ποιοτικού επιτελικού μέσου, για να κάνει τα ...ρεπό του Κώστα Φορτούνη, τότε ποιος το αποκλείει να αναθερμανθεί το -δεδομένο από τα προηγούμενα χρόνια- ενδιαφέρον για τον Τσέχο παικταρά;

ΠΗΓΗ: sportdog.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ