Ο Γιώργος Λιάγκας αποκαλύπτει πως έπιασε το γιο μέσα στο σκαφάκι του & πως τώρα δεν κάνει σεξ στο φουσκωτό

Συνηθίζουμε να λένε για τους παρουσιαστές της τηλεόρασης, ιδίως της ψυχαγωγικής ζώνης, ότι επιτυγχάνουν όταν είναι άνθρωποι της διπλανής πόρτας.

 Η οικειότητα που μπορεί να εκπέμψει ένα πρόσωπο της τηλεόρασης, όταν δείχνει ότι μοιράζεται την προσωπική του ζωή και τις σημαντικές στιγμές του με τους τηλεθεατές είναι ένα σημαντικό στοιχείο που όλοι θέλουν να έχουν. Υπάρχουν, όμως κι εκείνοι που ξεπερνούν τα όρια. Κάπου το χάνουν, γιατί άλλο η τηλεόραση και άλλο η πραγματική ζωή. Άλλο το χιούμορ και άλλο το να ξεπερνάς (συνήθως με κακό στιλ) τα όρια. 

Ο Γιώργος Λιάγκας θέλει να είναι «ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας», να πιστεύει ο τηλεθεατής ότι ανοίγει την τηλεόραση και βλέπει τον κολλητό του φίλο, να μιλάει μόνος του και να φωνάζει «Πες τα ρε Γιώργο». Σύμφωνα με την αγαπημένη του τακτική είναι και το περιεχόμενο αυτού του βίντεο, που δείχνει τον παρουσιαστή να ενημερώνει το κοινό πού συνελήφθη ο πρώτος γιος του! 

Όλα ξεκίνησαν από τη συνέντευξη που έδωσε η Φαίη Σκορδά σε τηλεοπτική εκπομπή, σχολιάζοντας το παράπονο που είχε εκφράσει για το πάθος του συζύγου της για το σκάφος και τη θάλασσα. Η παρουσιάστρια μίλησε περί «τάφου», αναφερόμενη στην κουκέτα του σκάφους που είχε ο Γιώργος Λιάγκας και εξήγησε την κλειστοφοβία που ένιωθε.

Όταν ήρθε η ώρα να μιλήσει ο Γιώργος Λιάγκας, τα είπε όλα: «Κοίτα, το υποβάθμισε... Ήταν ένα σκαφάκι μικρό, αλλά σκαφάκι σκαφάκι, δεν ήταν τάφος, μια χαρά δωμάτιο ήταν. Μάλιστα εκεί κάναμε και τον Γιάννη. Το πρώτο μας παιδί στο σκάφος έγινε, γιατί ήμασταν όλο το καλοκαίρι. Μια χαρά σκάφος ήταν. Αφήστε την να λέει. Αυτές τις οικονομικές δυνατότητες έχουμε. Τι να έχουμε υπερωκεάνιο; Τώρα με το φουσκωτό δεν μπορούμε να κάνουμε και τίποτα».

Βέβαια, τον Γιώργο Λιάγκα δεν τον σταματάει τίποτα και βέβαια ούτε η Φαίη Σκορδά που κατά τη διάρκεια του βίντεο φώναζε συνέχεια: «Σταμάτα, σταμάτα»!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ