Ο Ραούλ της "Βασίλισσας" αποσύρεται & ο Πρόεδρος τον αποχαιρετά με μια συγκινιτική επιστολή

Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, δεν θα μπορούσε να μην τοποθετηθεί για το φινάλε της καριέρας του μεγάλου Ραούλ και μέσα από επιστολή του, τον αποθεώνει και τον ευχαριστεί για τη συμβολή του στη σύγχρονη ιστορία της «βασίλισσας».  

«Στη Ρεάλ, θεωρούμε τον Ραούλ μια από τις πιο εμβληματικές φιγούρες στην ιστορία του συλλόγου. Έχει παίξει το δικό του ρόλο στη σύγχρονη ιστορία της ομάδας και αντιπροσωπεύει τις αξίες και τις αρχές του συλλόγου μας. Το ποδόσφαιρο αποχαιρετά έναν θρύλο και είμαι ευλογημένος που μαζί βιώσαμε χαρές και τίτλους, όπως επίσης και το 9ο ευρωπαϊκό μας τρόπαιο. Και οι δύο ανήκουμε σε μια ομάδα με εμμονή για νίκες και τίτλους. Αυτό είναι κάτι πολύ δυνατό που μας ενώνει.

Ο Ραούλ είναι υπόδειγμα ειλικρίνειας, σεβασμού, εργατικότητας και αντίστασης στην ήττα. Σ' ευχαριστούμε για την αφοσίωση που επέδειξες ώστε να γίνει μεγάλη η Ρεάλ Μαδρίτης και να πανηγυρίσει επιτυχίες. Ευχαριστούμε που κατάλαβες ότι σε αυτή την ομάδα δεν τα παρατάμε ποτέ και πάντοτε παλεύουμε. Ευχαριστούμε που δίνει ένα μεγαλύτερο νόημα στο ποδόσφαιρο...».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ