Μade in Greece τα σαπούνια της Κάριν τα κοσμήματα της Νάγιας & οι τσάντες της Χριστίνας - 3 top women δημιουργούν

Τα Laouta soaps παράγονται στην Κάρπαθο, στο αγρόκτημα "Λαούτα" από την Κάριν Λαχανά και τη γεωπόνο κόρη της, Εύη. 

Περιέχουν αποκλειστικά και μόνο καθαρόαιμα φυσικά υλικά, όπως έξτρα βιολογικό παρθένο ελαιόλαδο τοπικής παραγωγής και αιθέρια έλαια από τα φυτά και τα άγρια βότανα που γεννιούνται και μεγαλώνουν στο αγρόκτημα τους. Σε μια τεράστια γκαμα σαπουνιών, θα ανακαλύψει κανείς πληθώρα προιόντων που καλύπτουν και μια διαφορετική ανάγκη. Ξεχωρίσαμε το σαπούνι με το λεμόνι για λιπαρό δέρμα και ακμή αλλά και εκείνο με το Σχίνο που καταπραΰνει τις αγριεμένες επιδερμίδες και τα τυχόν εκζέματα. 

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο επίσημο site laouta.com

Η Νάγια Φερεντίνου είναι η σχεδιάστρια κοσμημάτων που παρότι αρχικά σπούδασε θεολογία, τελικά την κέρδισε η αγάπη της για το κόσμημα. Οι μυστηριακές της δημιουργίες άλλωστε με τα σύμβολα και τον έθνικ χαρακτήρα μαρτυρούν τις επιρροές της. Πρωτόγονα μέταλλα, πετρώματα και ακατέργαστος μπρούτζος μπερδεύονται με κοράλλια και φτερά με αποτέλεσμα να δημιουργούνται τα εντυπωσιακά κομμάτια που απαρτίζουν τις Sanktoleono συλλογές της.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στη σελίδα στο facebook ΜΗW by Naya Ferentinou

Η αγάπη της Χριστίνας Μάλλε για την αρχιτεκτονική και την μόδα, την παρέσυρε έτσι ώστε να ξεκινήσει να ασχολείται με τις χειροποίητες τσάντες. Σύντομα ξεκίνησε να οραματίζεται ένα σύγχρονο brand με τσάντες από φίνα υλικά, το οποίο το καλοκαίρι του 2015 πήρε μορφή ξεκινώντας την επιτυχή του πορεία σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Γεωμετρικές φόρμες, ιδιαίτερα χρώματα και άνεση αποτελούν τα κυρία χαρακτηριστικά των συλλογών της, ενώ 70'ς στοιχεία και μποέμ αναφορές τις κάνουν ξεχωριστές. 

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο Christina Malle Handmade Bags

Πηγή: Madamefigaro.gr

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ