H Ζήνα Κουτσελίνη δεν "μασάει": "Καθάριζα τουαλέτες, δούλευα στην κουζίνα για να τα βγάλω πέρα"

Η Ζήνα Κουτσελίνη παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη, όπου μίλησε για πρώτη φορά για τα επαγγέλματα που έκανε στο παρελθόν.

Η γνωστή παρουσιάστρια στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Αγορά», αποκάλυψε πως πριν έρθει στην Αθήνα μπει στο χώρο της τηλεόρασης, δούλευε στην Τούμπα σε μπαράκια με μια φίλη της, όσο ήταν φοιτήτρια. Στη συνέχεια όπως δήλωσε και η ίδια κατέβηκε στην Αθήνα και άρχισε να δουλεύει για το Mega.

Δείτε τι είπε χαρακτηριστικά η Ζήνα Κουτσελίνη, για το πώς κάλυπτε τότε τα έξοδά της: «Μετά κατεβαίνω στην Αθήνα και είμαι τυχερή, επειδή αμέσως μου ανοίγει η πόρτα στο “Mega”, αλλά τα έξοδα είναι πάρα πολλά και δεν μπορώ να αντεπεξέλθω.

Αποφασίζω, λοιπόν, να δουλέψω τα μεσημέρια και κάποια Σαββατοκύριακα σε ένα εστιατόριο στο Κολωνάκι, όπου πηγαίνω με το που τελειώνω τη βάρδια μου στο “Mega”. Δουλεύω στην κουζίνα, καθαρίζω τις τουαλέτες και επειδή έχω μια καλή εμφάνιση, βγάζω πολύ καλά λεφτά από τα μπουρμπουάρ. Εκείνη την εποχή δεν ήθελα να γνωρίζει κάποιος τη δεύτερη δουλειά μου».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ