Agent Provocateur: Προκλητικά αλλά αριστοκρατικά τα αισθησιακά εσώρουχα για τα Χριστούγεννα 2015

Μπορεί η Victoria Secret να κάνει πάταγο κάθε χρόνο με τα διάσημα μοντελό-κουνελάκια της που ενόψει των Χριστουγέννων παρουσιάζουν την προκλητική συλλογή των εσωρούχων της, αλλά ο Οίκος Agent Provocateur κατέχει τα σκήπτρα του σικ και σοφιστικέ γυμνού.  

H φίρμα που πρωτολανσάρισε ο γιος της Vivienne Westwood, παραμένει σε Βρετανικά χέρια και έχει επεκταθεί σε όλο τον κόσμο με 60 καταστήματα και πολλά shops in the shop. Φημίζεται για την πιο φινετσάτη θηλυκότητα είναι ωστόσο οι ρόμπες, τα κορσέ, τα μπουστάκια, τα κορμάκια και οι καλτσοδέτες του, τα σλιπ και τα σουτιέν πολλές φορές ακόμα πιο προκλητικά και σίγουρα ακριβότερα και  πολυτελέστερα από τον ανταγωνιστή τους.


Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες της κολεξιόν για τον φετινό χειμώνα με Χριστουγεννιάτικο φόντο και ασφαλώς παιχνιδιάρικη διάθεση. Να θυμίσω ότι πολλές φορές έχουν απαγορευτεί οι διαφημίσεις του Agent Provocateur λόγω της προκλητικότητας τους ενώ οι φεμινιστικές οργανώσεις βγάζουν σπυράκια βλέποντας πως προβάλλουν τις γυναίκες ως αντικείμενο πόθου και μόνο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ