Χαλαρός ο εγκέφαλος του Παρισιού έπινε μπύρες και κάπνιζε χασίς (βίντεο) μετά τις επιθέσεις

Χαλαρός και λάιτ στους δρόμους του Παρισιού πίνοντας μπύρα και καπνίζοντας χασίς κυκλοφορούσε ο Αμπντελχαμίντ Αμπαούντ λίγες ώρες μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στην γαλλική πρωτεύουσα.

Η μεσίτρια Αμέλ Αλλά δήλωσε στο "Sky News" ότι είναι βέβαιη ότι είδε τον "εγκέφαλο" του μακελειού στο Παρίσι, Αμπαούντ, σε δρόμο της γαλλικής πρωτεύουσας μαζί με μια άλλη ομάδα Μουσουλμάνων.

O εγκέφαλος του Παρισιού έπινε μπύρες και κάπνιζε χασίς μετά τις επιθέσεις - BINTEO

Η μεσίτρια περιγράφει χαρακτηριστικά: «Τον είδα να φοράει ένα μακρύ ρούχο όπως αυτό που φοράνε οι Μουσουλμάνοι έξω από ένα κτήριο μαζί με άλλα 8-10 άτομα. Αυτός είναι ένας δρόμος τον οποίο περνάω κάθε ημέρα. Ανταλάσσουμε καλημέρες με όλους αυτούς εκεί. Κάθε ημέρα βρίσκονται εκεί αλλά αυτός μου κίνησε το ενδιαφέρον γιατί φορούσε ένα μακρύ ρούχο με ένα καπέλο. Οι υπόλοιποι φορούσαν κανονικά ρούχα».

«Στη συνέχεια είδα στην τηλεόραση τις εικόνες και η αδερφή μου είπε "αυτός δεν είναι ο τύπος που είδαμε τις προάλλες;" Είμαι 99,9% σίγουρη ότι ήταν αυτός, είναι τρελό» σημείωσε η μεσίτρια και πρόσθεσε: «Ήταν εκεί χαλαρός, κάπνιζε χασίς και έπινε μπύρες. Τους άλλους τους βλέπω συνέχεια εκεί, τους ξέρω».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ