Την λένε Poppi & είναι το μέλλον στις αεροπορικές εταιρείες - Έφτασε η UBER των ταξιδιών με αεροπλάνο

Η νεοσύστατη εταιρεία «Poppi» φαίνεται πως έχει φανταστεί τις αεροπορικές υπηρεσίες του μέλλοντος & βιάζεται να χαρακτηριστεί ως η UBER της αεροπορίας.

Η βασική ιδέα είναι να προκαλέσει τόση εντύπωση στον κλάδο των αεροπορικών εταιρειών όπως η Uber έφερε καινοτόμες ιδέες στα ταξί και η Airbnb στα ξενοδοχεία.

H "Poppi" είναι μια start up πολλά υποσχόμενη εταιρεία με στόχο να αλλάξει τελείως και να αναβαθμίσει της υπηρεσίες, αφού μας προαναγγέλει ότι ο ταξιδιώτης θα έχει μια τελείως διαφορετική εμπειρία.

Οι βαλίτσες του για παράδειγμα θα φεύγουν από το σπίτι του πριν το ταξίδι και θα τις ξαναβλέπει στο ξενοδοχείο του.

Επίσης όποιος κακοπέσει στη μεσαία θέση θα τον περιμένει ένα μισό εισιτήριο δωρεάν.

Ο David Liddell, ο κύριος εκπρόσωπος της εταιρείας, εξηγεί: "Τα εμπόδια για τις νεοσύστατες επιχειρήσεις που επιθυμούν να εισέλθουν στην αεροπορική βιομηχανία είναι μεγάλα, αλλά χρειάζονται πάντα οι έξυπνες παρεμβάσεις".

Βασικές βελτιώσεις, όπως η ελαχιστοποίηση του κουραστικού «gate lurking» στην επιβίβαση στην πτήση, επιτυγχάνονται με εφαρμογές που παρέχουν πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο. Επίσης σύμφωνα με το θέμα του CNN, οι αποσκευές παρακολουθούνται με ασφάλεια από τις ετικέτες RFID, έτσι ώστε να μπορούν να πέσουν στα ανοικτά όσο το δυνατόν νωρίτερα σε περίπτωση ανάγκης.

Το σύστημα της “Poppi” επικεντρώνεται στην παροχή μιας διαφορετικής εμπειρίας στον πελάτη.

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Κούρτης

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ