Για όλους και για όλα μίλησε ο Αντώνης Ρέμος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: Ναι, θα παντρευτώ την Υβόννη

Στην πολυθρόνα του «The 2Night show», του νέου βραδινού talk show του ΑΝΤ1, με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, κάθισε ο Αντώνης Ρέμος. 

Στην συνέντευξη που παραχώρησε, μίλησε για την κορούλα του, Ελένη, ενώ αποκάλυψε ότι θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του, Υβόννη Μπόσνιακ.

Στην ίδια συνέντευξη είπε, ο Αντώνης Ρέμος: «Είμαι ευλογημένος που το πρώτο μου παιδί - γιατί δεν θα είναι μόνο το πρώτο-γιατί είναι κορίτσι. Πρώτα από όλα γιατί τα κορίτσια έχουν μία άλλη ομορφιά, αλλά και η Υβόννη το ήθελε να είναι κορίτσι. Ήθελα (να είναι κορίτσι) και για τη μάνα μου, για να πάρει τ'όνομά της. O Θεός λοιπόν μας άκουσε και μας έφερε την Ελενίτσα μας...Όταν πρωτογεννήθηκε έμοιαζε με εμένα γιατί ήταν πρησμένη. Τώρα μοιάζει στην Υβόννη ακόμα και στη φωνή...

Κάθε μέρα δίπλα της είναι και μία καινούργια μέρα. Είναι στιγμές που λέω: ''Τι έκανα πριν από αυτό το παιδί;''. Πριν από το παιδί ζούσα φυσικά, απλά τώρα υπάρχει στόχος, έμπνευση, λόγος για να δημιουργήσω. Η κόρη μου είναι λόγος για να σταθώ όρθιος, να κρατήσω το σπίτι μου όρθιο, λόγος για να παλεύω κάθε μέρα για το σπίτι μου, λόγος για να γίνομαι κάθε μέρα καλύτερος άνθρωπος».

Για το ενδεχόμενο να παντρευτεί την Υβόννη, δήλωσε: «Ναι θα γίνει και ο γάμος. Oύτως ή άλλως είμαστε σαν παντρεμένοι, δηλαδή θεωρώ πως το παιδί είναι όλη η ιστορία, το να φτιάξεις έναν καινούργιο άνθρωπο. Οι γυναίκες θέλουν πιο πολύ έτσι αυτό το παραμύθι... Θα γίνουν όλα αυτά».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ