Το τελευταίο μήνυμα του Μιχάλη Ασλάνη: Αισθάνομαι λεηλατημένος - Έχασα και την υγεία μου, φεύγω για να ησυχάσω

Δύο χρόνια μετά το θάνατο στο σπίτι του στο Κολωνάκι, έρχεται στο φως της δημοσιότητας το τελευταίο σημείωμα που άφησε ο Μιχάλης Ασλάνης.

"Αυτή είναι η χειρότερη περίοδος που περνάω, αισθάνομαι λεηλατημένος. Έχασα την υγεία μου, τα πάντα. Έχω κατάθλιψη, σάκχαρο, πίεση, χοληστερίνη. Είναι κρίμα κόποι μιας ζωής να πάνε χαμένοι. Σε τέτοια ηλικία αντί να ησυχάσω να περνάω τέτοιες δυσκολίες. Δεν φτάνει λοιπόν τα όσα έφαγαν τόσα χρόνια, κυρίως ή ... αλλά και η ... ζητάνε και από πάνω υπερβολικά λεφτά τα οποία δεν τους οφείλω. Ξέρανε βέβαια ότι εγώ δεν παρακολουθούσα τα οικονομικά, μόνο το δημιουργικό μέρος της δουλειάς. Βγάλανε και τις βοηθητικές μοδίστρες στο χορό για να με ξεκάνουνε και να μου πάρουν όσα περισσότερα μπορούσαν" ανέφερε, μέταξύ άλλων, ο γνωστός σχεδιαστής μόδας στο γράμμα του.

Όπως ειπώθηκε στην πρωινή εκπομπή "Σπίτι μου, Σπιτάκι μου", στις τελευταίες λέξεις εξηγούσε τους λόγους που τον ώθησαν στην απόφαση να βάλει τέλος στη ζωή του, ενώ ζητούσε από τους δικούς του ανθρώπους να μην στεναχωριούνται για την απώλεια.

"Φεύγω για να ησυχάσω. Δεν έχω τη δύναμη να ζω άλλο σε ένα κόσμο τόσο σκληρό. Συγχωρείστε με. Δε γινόταν αλλιώς, ως εδώ ήταν. Δεν μπορούσα να διαχειριστώ άλλο τα πράγματα. Το έκανα για να ησυχάσω. Δεν θέλω να πονέσετε. Σας αγαπώ! Είστε η οικογένειά μου, οι μοναδικοί μου άνθρωποι. Ο Θεός να σας έχει καλά" κατέληγε στο σημείωμα του ο Μιχάλης Ασλάνης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ