Η Αμάλ Αλαμουντίν έβγαλε το μονόπετρο των 645.000 ευρώ από το δάχτυλο της - Τι συνέβη στην έγκυο σύζυγο του Τζορτζ Κλούνεϊ

Αποχωρίστηκε από το δάχτυλό της το πανάκριβο δαχτυλίδι αρραβώνων, που της είχε χαρίσει ο σύζυγός της Τζορτζ Κλούνεϊ, η Αμάλ Αλαμουντίν.

Η σχέση τους, όχι, δεν περνάει κάποια κρίση ούτε χωρίζουν. Η νομικός Αμάλ σκέφτηκε απλώς πως δεν μπορεί να δίνη μάχη για τα ανθρώπινα δικαιώματα, εντός και εκτός δικαστικών αιθουσών, φορώντας στο χέρι της ένα διαμάντι αξίας 645.000 ευρώ. Αυτό ακριβώς το δαχτυλίδι αισθάνθηκε πως μπορεί να υποβαθμίσει σε σοβαρότητα τη δουλειά της. 

"Η Αμάλ εξομολογήθηκε στους φίλους της ότι θέλει ένα πιο συμβατικό δαχτυλίδι αρραβώνων ειδικά όταν εργάζεται για σοβαρές περιπτώσεις. Οι άνθρωποι που την θαυμάζουν την παρατηρούν προσεκτικά. Αυτό το δαχτυλίδι έχει ένα διαμάντι που δεν κρύβεται. Το αγαπά πολύ και δεν πρόκειται να το βάλει μια για πάντα στο κουτί του. Απλά θέλει κάτι πιο απλό για όταν δουλεύει πάνω σε σοβαρές και ιδιαίτερες περιπτώσεις" αναφέρει σύμφωνα με την Dailymail φιλικό πρόσωπο του ζευγαριού.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ