Adele: Πως έχασε 28 κιλά, αλλά την ενοχλεί που ποτέ δεν σχολιάζουν τους άνδρες για το βάρος τους 

Τρία χρόνια μετά το «Skyfall» και τέσσερα μετά το ολοκληρωμένο άλμπουμ «21» που πούλησε περισσότερα από 27εκ αντίτυπα παγκοσμίως και κέρδισε δεκάδες διακρίσεις με βραβεία και ρεκόρ στο Billboard, η Adele πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε ο νέος της δίσκος με τίτλο "25", θυμίζοντας στο κόσμο τι σημαίνει μουσική.
 

Η λαμπερή τραγουδίστρια που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει για την ενυπωσιακή φωνή της βρίσκεται σε μία από τις πιο καλύτερες περιόδους της ζωής της. Οι πωλήσεις του νέου της δίσκου σαρώνουν και η οικογενειακή της ευτυχία δεν κρύβεται.
Η Adele βρέθηκε πρόσφατα στην εκπομπή "Saturday Night Live" και τραγούδησε ακαπέλα το νέο της κομμάτι "Hello" χωρίς την συνοδεία ορχήστρας.  Η ερμηνεία της συγκίνησε το κοινό που την άκουγε, ενώ στο τέλος του τραγουδιού που μπαίνει η ορχήστρα κανείς δεν δίνει σημασία και ακούει καθηλωμένος την υπέροχη φωνή της.


Παράλληλα, στη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή "60 Minutes" μεταξύ άλλων μίλησε για τα κιλά που έχει χάσει από την αρχή της καριέρας της και τις νέες διατροφικές της συνήθειες. Μετά την απόκτηση του γιου της έκανε ένα μεγάλο διάλειμμα από τις επαγγελματικές μουσικές υποχρεώσεις της και είχε άπλετο χρόνο να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης, αλλά και να αλλάξει τις διατροφικές της συνήθειες. «Πάντα με ρωτούσαν για τα κιλά μου και το στιλ μου. Είναι ενοχλητικό που δεν κάνουν τις ίδιες ερωτήσεις στους άντρες. Αλλά αυτό που εντυπωσίαζε πάντα τον κόσμο είναι το γεγονός ότι είχα μια plus size σιλουέτα και κατάφερα να γίνω επιτυχημένη».


Από την εγκυμοσύνη της μέχρι και σήμερα έχει χάσει πάνω από 28 κιλά. Από τότε ακολουθεί μια υγιεινή διατροφή αλλά και ένα πρόγραμμα γυμναστικής μαζί με τον σύντροφό της, Simon Konecki. Επίσης, έκοψε το κάπνισμα και κάνει Pilates και γυμναστική δύο φορές την εβδομάδα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ