Η θεά του βιολιού Linzi Stoppard με τα βιολέ μάτια σε υποβρύχιες σέξι πόζες για το νέο της δίσκο Shallow Seas 

Η καλλονή του βιολιού και λίαν εκκεντρική καλλιτέχνης Linzi Stoppard κατέβηκε στον βυθό ως γοργόνα για να παρουσιάσει το νελο της Album Shallow Seas . 
 

 Η καλλίγραμμη - είναι και μοντέλο- Linzi γδύθηκε αναλόγως και με το βιολί της καταδύθηκε στα βαθιά νερά γιά να κάνει πάλι τον γύρο του κόσμου όχι μόνο χάρις στα επιδέξια χέρια της αλλά κυρίως εξ αιτίας της άριστης ικανότητας τη να προβάλει την δουλειά της. Χαρείτε την!

Πριν απο λίγο καιρό η ομορφη μουσικός και μοντέλο μας είχε νετυπωσιάσει με μιλα λλαη εκκεντρικότητα της, διαβάστε και δειλτε εδώ τις εικόνες 
Περισσότερο από δύο εκατομμύρια δολάρια στοιχίζει το κάθε χρυσό βιολί 24 καρατίων, προϊόν της συνεργασίας της Linzi Stoppard, μέλους του συγκροτήματος FUSE με τον σχεδιαστή κοσμημάτων Theo Fennell.

Το συγκρότημα είχε στο παρελθόν συνεργαστεί με τον οίκο Swarovski Crystal για τη δημιουργία των πρώτων κρυστάλλινων βιολιών με κόστος που έφτανε το 1,5 εκατομμύριο δολάριο.

Τα εντυπωσιακά μουσικά όργανα είναι στολισμένα με ρουμπίνια, ζαφείρια και διαμάντια. Για να έχουν τα βιολιά βάρος που θα επιτρέπει τη χρήση τους από τους μουσικούς, χρησιμοποιήθηκε και ένα μείγμα άνθρακα και κέβλαρ.

Χρειάστηκαν εννέα μήνες για την ολοκλήρωση των χρυσών βιολιών, τα οποία είναι φυσικά ασφαλισμένα έναντι εκατομμυρίων δολαρίων και παρουσιάστηκαν στο κατάστημα του Theo Fennell στο Τσέλσι πριν «ταξιδέψουν» σε Αμερική και Ασία.

«Η ένταση που νιώθω όταν παίζω με αυτά τα χρυσά βιολιά είναι απερίγραπτη», λέει η Linzi. 

Επιμέλεια: Ειρήνη Νικολοπούλου

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ