Κ. Πατήσια: Μπαγκλαντεσιανός προσπάθησε να βιάσει 13χρονη σε ασανσέρ- Ήρθε στα χέρια με τους γονείς της που τραυματίστηκαν

Προσπάθησε να βιάσει 13χρονο κορίτσι μέσα στο ασανσέρ της πολυκατοικίας που έμενε στα Κάτω Πατήσια. Το μικρό κορίτσι άρχισε να ουρλιάζει στην προσπάθεια του δράστη να το ξεγυμνώσει.

Τις φωνές του άκουσαν οι γονείς του, με την μητέρα να πετάγεται έξω από το διαμέρισμα και να επιχειρεί να πιάσει τον δράστη, ενώ ακολούθησε και ο πατέρας. Ο δράστης συνεπλάκη με τους γονείς. Πέταξε κάτω τη μητέρα με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στον ώμο, ενώ στο πόδι τραυμάτισε και τον πατέρα καταφέρνοντας προσωρινά να διαφύγει. Μερικά λεπτά αργότερα πλήρωμα περιπολικού της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης, κατάφερε να τον εντοπίσει και να τον συλλάβει.

Οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, όπου διαπιστώθηκε πως πρόκειται για έναν 20χρονο από το Μπαγκλαντές με βεβαρημένο παρελθόν στις σεξουαλικές επιθέσεις, και προφυλάκιση για τα συγκεκριμένα αδικήματα. Συγκεκριμένα είχε ασελγήσει σε βάρος 22χρονης στις Τρεις Γέφυρες και σε ανήλικη στους Αγίους Αναργύρους.  

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ