Ήρθαν τα Χριστούγεννα στην Αθήνα με Λυρικούς τραγουδιστές & δώρα για καλό σκοπό με οικοδέσποινα την Βέτα Στεφανίδου – Τσουκαλά

Η πρόσκληση ήταν από την πασίγνωστη Βέτα Στεφανίδου – Τσουκαλά, διακοσμήτρια και υπεύθυνη για δεκάδες σπίτια, επαύλεις και βίλες που φιγουράρουν ακόμα και σε περιοδικά του εξωτερικού. 

Τα τελευταία χρόνια όλο της το μεράκι, το γούστο και η φινέτσα έχουν συγκεντρωθεί στο ωραιότερο, χωρίς καμία υπερβολή, κατάστημα με έπιπλα, μικροέπιπλα, αντικείμενα, είδη δώρων, υφάσματα, στην Κηφισίας 134. Με την υπογραφή VS.

Τα Χριστούγεννα λοιπόν ξεκίνησαν στην Αθήνα με την δική της χαρούμενη γιορτή. Συνοικοδεσπότες της δύο πρίγκιπες… Ο διάσημος και πολυγραφότατος συγγραφέας, πρίγκιπας Μιχαήλ ή Michel de Grèce και η σύζυγος του, περίφημη εικαστικός Μαρίνα Καρέλλα. Μας έκανε εντύπωση η τρυφερότητα της Μαρίνας και του Michel de Grèce αν λάβουμε υπόψη μας ότι το ζευγάρι είναι παντρεμένο  από το 1965.

Η Μαρίνα Καρέλλα είχε την πρωτοβουλία για την δημιουργία της ‘’ΕΛΙΖΑΣ’’, σωματείου κατά της κακοποίησης του παιδιού. Ο θάνατος ενός παιδιού, της Ελίζας που ζούσε με την ναρκομανή μητέρα της, την νύχτα των Ευχαριστιών 1995, ήταν η αφορμή για την δημιουργία αυτού του σωματείου.  Η 6χρονη Ελίζα είχε κακοποιηθεί και δολοφονηθεί από την μητέρα της και τον εραστή της.  

Έκτοτε η Μαρίνα Καρέλλα έβαλε στόχο της ζωής της να βοηθήσει στην Ελλάδα έγκαιρα άλλα παιδιά που θα μπορούσαν να έχουν την μοίρα της Ελίζας. Οι κυρίες που συγκεντρώθηκαν σήμερα στο όμορφο Χριστουγεννιάτικο κάλεσμα της Βέτας Τσουκαλά και της κόρης της, πρόσφεραν 50€ η καθεμία για τους σκοπούς του Σωματείου ‘’ΕΛΙΖΑΣ’’ αλλά και για το γνωστό Σύλλογος ‘’Ελπίδα’’.

Την εκδήλωση πλαισίωσαν οι λυρικοί τραγουδιστές Σταύρος Σαλαμπασόπουλος και Ευδοκία Μωυσίδου ενώ στο πιάνο τους συνόδευε ο Γιώργος Τσκουκάντης


Οι καλλιτέχνες αφιέρωσαν κάποια γαλλικά τραγούδια τους στα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης στο Παρίσι… απολαύστε τους στα βίντεο. 

Επιμέλεια: Ειρήνη Νικολοπούου

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ