Ευτραφής Ελληνίδα δημοσιογράφος ποζάρει με κορμάκι & δηλώνει φαν της Μαρίας Κορινθίου με τις "διάσημες" καμπύλες που "πληγώθηκαν"

Έναν διαφορετικό τρόπο βρήκε η Αντιγόνη Πάντα Χαρβά για να απαντήσει στην Χρυσάνθη Κιτσινέλη και όσα δήλωσε στην εκπομπή «Καλημερούδια» για την Μαρία Κορινθίου. 

Η γνωστή στυλίστρια είχε σχολιάσει πρόσφατα τις «πλούσιες» καμπύλες της Μαρία Κορινθίου. Ο άκομψος τρόπος με τον οποίο αναφέρθηκε σε αυτές προκάλεσε την αντίδραση της Αντιγόνης Πάντα Χαρβά. Η ευτραφής δημοσιογράφος του «ΦΜ Live» αποφάσισε να απαντήσει με μια εντυπωσιακή φωτογράφιση για το πρώτο τεύχος του Down Town που επανακυκλοφορεί, φορώντας μόνο ένα κορμάκι! 

«Προσβλήθηκα για τη Μαρία Κορινθίου, κυρίως. Δεν είναι δυνατόν να ακούω κάποιον να λέει ότι δεν βλέπονται τα πόδια της», αναφέρει. «Δεν το λες αυτό για κανέναν λόγο και δεν πρέπει να το σκέφτεσαι καν. Δεν βλέπεις τι συμβαίνει γύρω σου τα τελευταία χρόνια σε σχέση με τα νέα πρότυπα και τα plus size μοντέλα;» 

«Ο κόσμος πλέον κατακρίνει ανοιχτά τους ρατσιστές και προφανώς αν πεις αυτά που σκέφτεσαι θα γίνει χαμός. Αν δεν έχεις τη γνώση, τότε δεν έχεις αυτό που χρειάζεται για να κάνεις αυτή τη δουλειά», τονίζει η Αντιγόνη Πάντα Χαρβά και προσθέτει: «Αυτό που είδα ήταν ένα κοριτσάκι που διψούσε για τα πέντε λεπτά δημοσιότητας».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ