Το Ισπανικό Εθνικό λαχείο ρίχνει το youtube: Η Χριστουγεννιάτικη διαφήμιση του θα σας συγκινήσει απίστευτα  

Ο πρωταγωνιστής της μικρής ιστορίας, ο φύλακας Justino, ο οποίος δουλεύει σε ένα εργοστάσιο που φτιάχνουν κούκλες βιτρίνας, περνά τις νύχτες μόνος του, περικυκλωμένος από «άψυχες» μαριονέτες.

Για να καλύψει τη μοναξιά του ετοιμάζει κάθε βράδυ μια έκπληξη για τους συναδέλφους του που εργάζονται στην πρωινή βάρδια. Ετοιμάζει μία έκπληξη για τον καθένα.Για μέρες ολόκληρες, όλοι τους παραξενεύονται και αναρωτιούνται ποιος μπορεί να κρύβεται πίσω από αυτό.

Στην προσπάθειά του να κάνει τους άλλους ευτυχισμένους όμως,  ο Justino ξεχνά τον εαυτό του...

Ωστόσο, όταν οι συνάδελφοί του ανακαλύπτουν ποιος βρίσκεται πίσω από τις εκπλήξεις, ετοιμάζουν με τη σειρά τους μια έκπληξη στον Justino και του ανταποδίδουν την αγάπη με έναν απροσδόκητο τρόπο. Ένα λαχείο που έχουν αγοράσει θα φέρει την ανατροπή στην ιστορία...

Η διαφήμιση του ισπανικού χριστουγεννιάτικου λαχείου, ντυμένη με τη μουσική του εξαιρετικού Λουντοβίκο Εινάουντι, «ρίχνει» το youtube, με το βίντεο να έχει γίνει viral με πάνω από 3,5 εκατ. προβολές σε λίγες μόνο ημέρες.

Από το 1812, η Λοταρία των Χριστουγέννων είναι κάτι παραπάνω από μια λαχειοφόρο αγορά, αφού είναι παράδοση για τους ανθρώπους να μοιράζονται τα κέρδη από την αγορά των εισιτηρίων με τους συναδέλφους, τους φίλους και την οικογένειά τους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ