Μηνάς Χατζησάββας: Σε ηλικία 67 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο αγαπημένος ηθοποιός έπειτα από σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο

Ο γνωστός ηθοποιός είχε εισαχθεί στις 25 Νοεμβρίου και νοσηλευόταν σε κωματώδη κατάσταση έπειτα από σοβαρό αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο. Έπειτα από πέντε μέρες, άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» το απόγευμα της Δευτέρας.

Λίγες μέρες πριν κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες η νέα ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη με τίτλο "Ένας άλλος κόσμος", στην οποία και πρωταγωνιστεί, ο Μηνάς Χατζησάββας έφυγε από την ζωή σε ηλικία 67 ετών.


*Από βραδινή έξοδο, 2 μέρες πριν υποστεί το εγκεφαλικό επεισόδιο

 

Ο Μηνάς Χατζησάββας είχε γεννηθεί το 1948 και ήταν απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου (1969) και υπήρξε ένα από τα ιδρυτικά μέλη του Ελεύθερου Θεάτρου (1970). Έπαιξε σε πολλά θεατρικά έργα, ενώ σημαντική ήταν η παρουσία του στον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Με το ψευδώνυμο "Πρόδρομος Σαββίδης" εξέδωσε τις συλλογές διηγημάτων: "Σπέρμα", "Η χαμένη" και "Δύο σταγόνες βροχή". Το 1995 τιμήθηκε με το βραβείο σεναρίου στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης για την ταινία του "Η ζωή ενάμιση χιλιάρικο".

*Στο τρέιλερ του "Ένας άλλος κόσμος"

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ