Σελήνη στον Λέοντα τρίγωνο με Ερμή για σήμερα 1η Δεκεμβρίου - Τι λένε τα άστρα;

Εξακολουθούμε να αντιδράμε με ψυχραιμία και αισιοδοξία, ξεκινώντας τη μέρα με πολλές εκκρεμότητες που πασχίζουμε να διευθετηθούν.

Παρόλη τη γενικότερη θολούρα, λόγω της καθαρότητας του μυαλού που προσφέρει αυτή η όψη, μπορείς να ελιχθείς χωρίς κίνδυνο λάθους και να πρωταγωνιστήσεις σε μια υπόθεση που χρειάζεται πολύ λεπτούς χειρισμούς.

Σελήνη στον Λέοντα τρίγωνο με Ουρανό στις 10.28 π.μ.

Μακριά από τη μιζέρια και την καταπίεση

Η απολαυστική αυτή όψη γεμίζεις τις ενεργειακές μπαταρίες και ωθεί σε κινήσεις αποδέσμευσης από έγνοιες και προβλήματα. Να είσαι γενναιόδωρος/η, να εκφράζεις αυτά που νιώθεις χωρίς δισταγμό, φροντίζοντας να επαναστατείς χωρίς να χάνεις το δίκιο σου. Σε έλκει κάθε τι πρωτότυπο και μη συνηθισμένο ενώ η καλλιτεχνική έκφραση απογειώνεται.

Ερμής τρίγωνο με Ουρανό στις 3.48 μ.μ.

Με ενδιαφέρουν μόνον οι εξαιρέσεις στους κανόνες

Από το μεσημέρι και μετά κάθε τι πρωτότυπο βρίσκει τη θέση που του αξίζει. Το μυαλό δουλεύει αστραπιαία, νέες ιδέες, ασυνήθιστες προκλήσεις, έλξη για κάθε τεχνολογικό μέσο. Ιδανικό διάστημα να αγοράσεις μια ηλεκτρονική συσκευή, να επιδιορθώσεις, να δώσεις μια λύση σε ένα πρόβλημα. Η φιλοσοφική χροιά του Ερμή σε φέρνει κοντά στην κατανόηση και η εκκεντρική σκέψη απελευθερώνει τα δεσμά της καρδιάς. Εκμεταλλεύσου ως το βράδυ και για μερικές ακόμα μέρες, τη δημιουργική αυτή όψη.

Λέοντα, Τοξότη και Υδροχόε, είσαι ικανός να διεκπεραιώσεις κάτι μέχρι τέλους. Είναι ιδανική μέρα για να δράσεις.

Ζυγέ, Κριέ και Δίδυμε, παίρνεις το αίμα σου πίσω και όσοι σε αμφισβήτησαν ή σε μείωσαν, θα έχουν την ευκαιρία να μετανιώσουν.

Παρθένε και Ιχθύ, προσπάθησε να διαχωρίσεις το εκκεντρικό από το ακραίο. Από το μεσημέρι και μετά το ανεξέλεγκτο δεν σε συμφέρει.

Αιγόκερε, Ταύρε, Σκορπιέ και Καρκίνε, δεν εννοείς να καταλάβεις πως δεν μπορείς να καθοδηγείς τους άλλους. Οι άλλοι θα αντιδράσουν και θα έχουν δίκιο.

Πηγή: astrology.gr

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ