Λέτε ψέμματα - Ντροπή σας κύριε Θεοδωράκη: Βίντεο - Η άγρια αντιπαράθεση Χατζηνικολάου & Σταύρου στον Ενικό

Μια έντονη αντιπαράθεση έλαβε χώρα, το βράδυ της Δευτέρας, την τηλεοπτική εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου μεταξύ του οικοδεσπότη και του καλεσμένου του, Σταύρου Θεοδωράκη.

Ο κ. Χατζηνικολάου εκνευρίστηκε όταν ο αρχηγός του "Ποταμιού" τον χαρακτήρισε "ψεύτη". Ερέθισμα γι’ αυτή την αντιπαράθεση ήταν η επισήμανση του Ν. Χατζηνικολάου ότι και το «Ποτάμι» στην βουλή, μαζί με ΣΥΡΙΖΑ, Ν.Δ., και ΠΑΣΟΚ ψήφισαν το 3ο Μνημόνιο.

"Ντροπή. Ψηφίσατε το τρίτο μνημόνιο και σας προκαλώ να μου φέρεται ψηφοφορία στη βουλή η οποία να αφορούσε το Ευρώ. Εσείς λέτε ψέμματα και ντρέπομαι που αναγκάζομαι επειδή μου μιλήσατε με τον τρόπο αυτό να σας απαντήσω έτσι. Είναι η πρώτη φορά που αναγκάζομαι σε συνέντευξη", είπε μεταξύ άλλων ο Ν.Χατζηνικολάου.

Αυτή η διαπίστωση του παρουσιαστή της εκπομπής, σύμφωνα με το huffingtonpost, ενόχλησε τον Σ. Θεοδωράκη σε σημείο να χαρακτηρίσει «ψεύτη» τον Ν. Χατζηνικολάου». Ισχυρίστηκε ότι η συγκεκριμένη ψηφοφορία αφορούσε την παραμονή η όχι της χώρας στο ευρώ. Σχεδόν χάνοντας την ψυχραιμία του ο εκδότης – παρουσιαστής για τρεις φορές είπε "Ντροπή σου" σου απευθυνόμενος στον Σ. Θεοδωράκη λέγοντας παράλληλα ότι αυτός λέει ψέματα και συμπλήρωσε "κρίμα, είστε και δημοσιογράφος".

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ