Ο υπάλληλος της ΕΡΤ3 έδειξε βίντεο - σοκ για τον βιασμό επί 2 χρόνια της 9χρονης παιδούλας - Τι ισχυρίστηκε για τον πατέρα

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες της υπόθεσης με τον 56χρονο εργαζόμενο της ΕΡΤ3 που ασελγούσε επί δύο χρόνια σε ένα εννιάχρονο κοριτσάκι.

 

Ο υπάλληλος της ΕΡΤ3 στην απολογία του εμφανίστηκε ψυχρός και αμετανόητος και υποστήριξε πως το παιδί τον... προκαλούσε! Ισχυρίστηκε επίσης ότι ο πατέρας της μικρής ήταν γνώστης της κατάστασης, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του 'Έθνους', εμφάνισε βίντεο, όπου εμφανίζεται ο πατέρας να προτρέπει το εννιάχρονο κορίτσι να ενδώσει στις απεχθείς του ορέξεις. Ο 56χρονος άντρας παραδέχτηκε ότι ασελγούσε στο παιδί εδώ και δύο χρόνια. Στο βίντεο που παρουσίασε φαίνεται ο ίδιος να κρατά το παιδί στα πόδια του, να το χαϊδεύει και να το φιλάει, ενώ ο πατέρας της, την προτρέπει να μην τον αποφεύγει και επικροτεί όσα γίνονται.

Εκτός από το επίμαχο βίντεο, ο άντρας είχε στο σπίτι του υλικό άγριας παιδικής πορνογραφίας αλλά και δικά του βίντεο που είχε τραβήξει σε παιδικές χαρές της Θεσσαλονίκης, στα οποία φαίνονται παιδιά με τις μητέρες τους. Δράστης και θύμα έμεναν στην ίδια πολυκατοικία και μάλιστα με τον πατέρα της θεωρούνταν φίλοι. Οπως υποστήριξε ο δικηγόρος του, συχνά οι δυο άντρες έπιναν μαζί, ενώ ο δράστης βοηθούσε οικονομικά την οικογένεια, προφανώς με αντάλλαγμα την μικρή.

Εισαγγελέας και ανακρίτρια αποφάσισαν την προσωρινή κράτηση του 56χρονου,  μετά την απολογία του στη β' τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, και ήδη οδηγείται στις φυλακές. Όπως έγινε γνωστό, κατά την απολογία του αρνήθηκε την πράξη του βιασμού ενώ αποδέχθηκε τις υπόλοιπες κατηγορίες που του αποδίδονται, δηλαδή αυτές της αποπλάνησης ανηλίκου κάτω των 13 ετών, της κατοχής και διακίνησης υλικού παιδικής πορνογραφίας και της παραβίασης του νόμου περί ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ