Σοκαριστκό: Ένα κοριτσάκι 15 ετών έβαλε τέλος στη ζωή του επειδή το Wi -Fi της έφερνε φριχτούς πονοκεφάλους 

Κανείς στη Βρετανία δεν μπορεί να πιστέψει ότι ένα κοριτσάκι μόλις 15 ετών έβαλε τέλος στη ζωή του επειδή δεν άντεχε το… Wi-Fi!

Όλα ξεκίνησαν πριν από τρία χρόνια… Η Τζένι Φραι παραπονέθηκε στους γονείς της επειδή είχε ανυπόφορους πονοκεφάλους οι οποίοι εκτός των άλλων δεν την άφηναν και να συγκεντρωθεί.

Οι γονείς της, Ντέμπρα και Τσαρλς Νιούμαν την πήγαν αμέσως στο γιατρό. Η μικρή διεγνώσθη με EHS, μία σπάνια αλλεργία στο ασύρματο ίντερνετ.
Αμέσως οι γονείς της διέκοψαν την σύνδεση τους στο ίντερνετ, ώστε να σταματήσει η κόρη τους να υποφέρει. Ωστόσο, ο εφιάλτης της κοπέλας συνεχίστηκε… καθώς στο σχολείο όπου φοιτούσε είχαν Wi-Fi.

«Αρρώσταινε και μαζί της αρρώσταινα και εγώ. Έκανα μια έρευνα και βρήκα πόσο επικίνδυνο είναι το Wi-Fi και το βγάλαμε από το σπίτι. Τόσο εκείνη όσο και εγώ ήμασταν καλά σπίτι, αλλά η Τζένι συνέχισε να μη νιώθει καλά σε συγκεκριμένα σημεία του σχολείου.
Έπαιρνε πολλές τιμωρίες όχι επειδή έκανε φασαρία στην τάξη αλλά επειδή έβγαινε από την τάξη για να μπορέσει να βρει μια θέση όπου θα είναι σε θέση να διαβάσει. Έπαιρνε πολύ σοβαρά τα μαθήματά της. Όταν ενημέρωσα τον διευθυντή του σχολείου, μου απάντησε πως υπήρχαν εξίσου αντίστοιχα στοιχεία για το ότι το Wi-Fi είναι ασφαλές. Είχα έντονη αντιπαράθεση με τους καθηγητές.

Τους έλεγα ότι η κόρη μου είναι αλλεργική στο Wi-Fi και πως δεν είχε νόημα να της βάζουν τιμωρία επειδή έψαχνε μια αίθουσα που να αισθάνεται καλά. Το λιγότερο που θα μπορούσαν να κάνουν είναι να της επιτρέπουν να πηγαίνει σε αίθουσες που νιώθει καλά και μπορεί να συγκεντρωθεί αλλά δεν το πήραν σοβαρά» ανέφερε η μητέρα της στην Mirror.
Η μαθήτρια μη μπορώντας να διαχειριστεί την αλλεργία της, αποφάσισε να αυτοκτονήσει. Πριν λίγο καιρό έστειλε ένα μήνυμα σε μία φίλη της ενημερώνοντας της για τις προθέσεις της. Λίγη ώρα αργότερα βρέθηκε κρεμασμένη σε ένα δέντρο, σε πάρκο κοντά στο σπίτι της.

Από τότε οι γονείς της ορκίστηκαν πως το δικό τους παιδί θα είναι το τελευταίο θύμα του Wi-Fi. Σήμερα αγωνίζονται για παιδικούς σταθμούς και σχολεία χωρίς ασύρματο ίντερνετ.
«Θα συνεχίσω την καμπάνια επισήμανσης των κινδύνων από το Wi-Fi. Δεν είμαι εναντίον της τεχνολογίας αλλά αισθάνομαι ότι τα σχολεία θα πρέπει να γνωρίζουν ότι ορισμένα παιδιά είναι ευαίσθητα» τόνισε η μητέρα της.

Ο ιατροδικαστής του δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ήταν μια δυνατή κραυγή για βοήθεια, καθώς δεν βρέθηκαν αρκετά στοιχεία που να δείχνουν πως εκείνη είχε αυτοκτονικές τάσεις!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ