Γ. Πλακιωτάκης: Μετά τις κάλπικες υποσχέσεις, επιστράτευσαν την κάλπικη συνεννόηση

Επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο μεταβατικός πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Πλακιωτάκης, με αφορμή και τα όσα έγιναν στο συμβούλιο πολιτικών αρχηγών.
 

Ο κ. Τσίπρας αφού προκάλεσε αστάθεια στην κυβέρνηση του, άρχισε να ψάχνει συνενόχους, κάνοντας πολιτικά παιχνίδια σε βάρος των πολιτικών δυνάμεων του τόπου, είπε ο κ. Πλακιωτάκης, μιλώντας στην ΚΟ της Ν.Δ.
Όπως είπε χαρακτηριστικά, αναφερόμενος στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, ο Πρωθυπουργός, μετά τις κάλπικες υποσχέσεις επιστράτευσε την κάλπικη συνεννόηση, καταφεύγοντας στο συμβουλίο αρχηγών.
«Εξαπέλυσε ύβρεις σε βάρος της Νέας Δημοκρατίας ... απέδειξε ότι στόχος του είναι να πολώσει και να διχάσει» σημείωσε ο κ. Πλακιωτάκης. 


Μεταξύ άλλων επέκρινε την κυβέρνηση τόσο για τον προϋπολογισμό, όσο και για το ασφαλιστικό, λέγοντας ότι προχωρά σε μείωση των κύριων και επικουρικών συντάξεων.
Κλιμακώνοντας την επίθεσή του στον Πρωθυπουργός, υποστήριξε ότι «δεν τον ενδιαφέρει ο σφαγιασμός των συντάξεων, τον ενδιαφέρει μόνο να ψηφιστεί το ασφαλιστικό, ομως αυτό είναι απίστευτος πολιτικός αμοραλισμός».
Σχολιάζοντας την ομιλία του του κ. Τσίπρα στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, τον κατηγόρησε ότι προσπάθησε να δικαιολογήσει τις αντικοινωνικές αποφάσεις της κυβέρνησής του, ενώ χαρακτήρισε λαϊκιστή τόσο τον Πρωθυπουργό όσο και τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο. 


Σε δηλώσεις του μετά τη συνεδρίαση της Κ.Ο., ο κ. Πλακιωτάκης τόνισε η Νέα Δημοκρατία και ο ίδιος προσωπικά δεν θα δώσουν χέρι βοηθείας «σε έναν έμπορο ελπίδας για να πετσοκόψει τις συντάξεις του ελληνικού λαού». Όπως τόνισε, έδωσε «σαφείς και ξεκάθαρες απαντήσεις για όσα με περίσσιο θράσος μας καταλόγισε ο κ. Τσίπρας».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ