Χριστούγεννα! Ιστορικό διαφημιστικό με τους κολοσσούς της τεχνολογίας Μicrosoft & Apple μαζί - Επί γης Ειρήνη 

Στον κόσμο της τεχνολογίας δεν υπάρχουν πολλές κόντρες πιο εμβληματικές από αυτή μεταξύ της Apple και της Microsoft, που κρατάει από τα 1980s με αποκορύφωμα τη σειρά διαφημίσεων I'm a Mac - I'm a PC όπου οι δύο εταιρείες κονταροχτυπιόντουσαν δημοσίως, ξοδεύοντας τεράστια ποσά για να αποδείξουν ποια είναι καλύτερη.   

Όλα αυτά όμως δεν αποτρέπουν τις δύο αντίπαλες εταιρείες από το να σφιχταγκαλιάζονται για να προωθήσουν το γιορτινό πνεύμα των ημερών, για τις ανάγκες διαφημιστικού σποτ.   Έτσι, στη νέα διαφήμιση της Microsoft, που διαδραματίζεται "στην καρδιά" του δυτικού κόσμου, δηλαδή την 5η λεωφόρο της Νέας Υόρκης, οι υπάλληλοι του ολοκαίνουριου Microsoft Store, ντυμένοι χριστουγεννιάτικα, βγαίνουν από το κατάστημα και τραγουδώντας το "Επι Γης Ειρήνη" και κατευθυνονται προς το εμβληματικό Apple Store που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση.  

Εκεί, για τις ανάγκες του διαφημιστικού, ψάλλουν το 'Let There Be Peace on Earth' - διασκεδάζοντας ευθέως την έχθρα των δύο εταιρειών - στους έκπληκτους υπαλλήλους του κεντρικού καταστήματος της Apple, αποδεικνύοντας ότι τα πάντα έχουν το τίμημά τους στο Marketing, ιδίως όταν πρόκειται για την περίοδο των γιορτών. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ