Οικογένεια Καρντάσιαν χωρίς όρια -Σε χρυσό αναπηρικό καροτσάκι φωτογραφήθηκε η Κάιλι Τζένερ σαν πλαστική κούκλα 

Πίσω από αυτή βρίσκεται ο γνωστός για την εκκεντρικότητά του Steven Klein, ο οποίος για χάρη του Interview απαθανάτισε την Κάιλι Τζένερ (μεταξύ άλλων λήψεων) να κάθεται σε ένα χρυσό αναπηρικό καροτσάκι. 

Σκοπός του όπως όλα δείχνουν είναι πιθανότατα να προβάλλει τον στιλιζαρισμένο τρόπο ζωής της διάσημης οικογένειας. Έτσι χρησιμοποιώντας λάτεξ ρούχα και έχοντας ως έμπνευση το στυλ του Allen Jones μετέτρεψε την μικρή Τζένερ σε μία πλαστική κούκλα.

Η φωτογραφία από την πρώτη στιγμή που ανέβηκε στο διαδίκτυο σχολιάστηκε επικριτικά από τους χρήστες των κοινωνικών δικτύων και σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμα και από άτομα με αναπηρία.  «Ως άτομο που κάθεται σε αναπηρικό καροτσάκι, αυτό είναι προσβλητικό» σχολίασε στο Twitter μία χρήστης απευθυνόμενη στην 18χρονη σελέμπριτι. «Το καροτσάκι μου δεν είναι υψηλή ραπτική», συνέχισε.

Από την άλλη, βέβαια, αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει και η πλευρά των θαυμαστών της Τζένερ, οι οποίοι δεν σχολίασαν αρνητικά την κίνησή της αυτή. Όπως σημειώνει σε σχετικό άρθρο της η Telegraph, μάλιστα, το τελευταίο διάστημα, έχει ξεκινήσει μία προσπάθεια από ένα μοντέλο στην Βρετανία ώστε να αυξηθεί ο αριθμός των ανάπηρων μοντέλων στην βιομηχανία της μόδας. Αυτό βέβαια, δεν σημαίνει ότι το νεότερο μέλος της οικογένειας Καρντάσιαν θα βγει από το στόχαστρο των χρηστών του Twitter, οι οποίοι την κατηγορούν για διάκριση υπέρ των αρτιμελών ανθρώπων.

Από την πλευρά της πάντως η ίδια η σελέμπριτι που πριν λίγες μέρες είδε ένα κιτ που κυκλοφόρησε για τα χείλη να ξεπουλάει μέσα σε λίγες μόνο ώρες, μίλησε στη συνέντευξή της στο Interview για την ανασφάλεια που νιώθει εξαιτίας της υπερβολικής της έκθεσης στα μίντια.

Έχοντας ξεκινήσει μία καμπάνια μέσω Instagram (#IamMoreThan), η 18χρονη εξηγεί ότι κάθε μέρα έρχεται αντιμέτωπη και με ένα αρνητικό σχόλιο για το πρόσωπό της.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ