Μυστήριο η άγρια δολοφονία στην Αίγινα: Γιατί τους έκαψαν ζωντανούς από την μέση και κάτω;

Να ρίξουν φως στο μυστήριο των δύο απανθρακωμένων πτωμάτων που βρέθηκαν χθες τα ξημερώματα μέσα σε μονοκατοικία στην περιοχή Αγίων Ασωμάτων στην Αίγινα καλούνται οι αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας.

Το άγριο έγκλημα αποκαλύφθηκε μετά την κατάσβεση μικρής κλίμακας πυρκαγιάς βρέθηκαν νεκροί στο εσωτερικό της μονοκατοικίας η 71χρονη ιδιοκτήτρια και ο 44χρονος ανιψιός της που φιλοξενούνταν εκεί.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το εσωτερικό του σπιτιού ήταν άνω κάτω, ενώ η μπαλκονόπορτα ήταν σπασμένη και παραβιασμένη.

Αστυνομικοί που μετέχουν στην έρευνα θεωρούν πιθανό να ξυλοκοπήθηκαν άγρια και συνδέουν την εκδήλωση πυρκαγιάς στο εσωτερικό του σπιτιού με την προσπάθεια των εισβολέων να εξαφανίσουν τυχόν ίχνη τους, κυρίως γενετικό υλικό. Εξετάζεται εάν κίνητρο του φόνου είναι η ληστεία ή εάν οι δράστες ήταν γνωστοί των θυμάτων και τα κίνητρα της δολοφονίας προσωπικά. Η 71χρονη ήταν συνταξιούχος και ο 44χρονος άνεργος οικοδόμος.

«Γιατί τους έκαψαν; Αν ήθελαν να καλύψουν τα ίχνη του εγκλήματος θα έβαζαν φωτιά και στο υπόλοιπο σπίτι, που είχαν αναστατώσει. Είναι πολύ πιθανό οι δράστες να ήταν γνωστοί των θυμάτων. Αρχικά φαίνεται ότι τους είχαν αναισθητοποιήσει και μετά τους έκαψαν ζωντανούς, κάτι που θα επιβεβαιωθεί ή όχι από τον ιατροδικαστή. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ