Σοκαριστικές εικόνες: 21χρονη επιτέθηκε στον επίδοξο βιαστή της και τον έκανε σαν τέρας

Σοκαριστικές εικόνες από τη στιγμή της σεξουαλικής επίθεσης ενός 35χρονου άνδρα σε μία νεαρή γυναίκα, αλλά και από το πώς κατέληξε μετά από αυτήν, είδαν το φως της δημοσιότητας, προκαλώντας αίσθηση στη βρετανική κοινή γνώμη.

Ο Johnathon Holmes απαθανατίζεται να παραμονεύει πίσω από τους τοίχους, πριν επιτεθεί σε μία 21χρονη στο Σέφιλντ, σέρνοντάς την πίσω από τους θάμνους προκειμένου να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες σεξουαλικές ορέξεις του, αφού την παρακολουθεί για περισσότερο από ένα μίλι αργά τη νύχτα. Σύμφωνα μάλιστα με την ανατριχιαστική μαρτυρία της άτυχης γυναίκας, ο Βρετανός έβαλε βίαια τη γλώσσα του στο στόμα της, λέγοντάς της ότι «Θα το απολαύσεις και εσύ αυτό».

Σύμφωνα με την Μirror, ο Johnathon υπολόγιζε χωρίς το... θύμα του, το οποίο όχι μόνο αντιστάθηκε, αλλά τον γρονθοκόπησε το στομάχι, δάγκωσε τη γλώσσα του και τον χαράκωσε με το κλειδιά της! Όπως ήταν φυσικό, τον έτρεψε σε άτακτη φυγή, ωστόσο η αστυνομία τον εντόπισε και τον συνέλαβε λίγες ώρες αργότερα, έχοντας τραυματιστεί ακόμα πιο σοβαρά, προσπαθώντας να σκαρφαλώσει πάνω από κάτι κιγκλιδώματα. Όπως ανέφεραν μάλιστα οι αστυνομικοί που τον συνέλαβαν, τους θύμισε το διάσημο τέρας του… Φρανκεστάιν.

Ο Holmes ισχυρίστηκε στο δικαστήριο ότι ήταν πολύ μεθυσμένος και δεν θυμόταν τίποτα, ωστόσο αποδέχθηκε την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης, η οποία τον έστειλε στη φυλακή για τα επόμενα 4,5 χρόνια της ζωής του. «Πίστεψα χωρίς αμφιβολία ότι θα με βίαζε. Θα μπορούσε να με είχε σκοτώσει. Ήμουν τρομοκρατημένη, αλλά και τόσο θυμωμένη», ανέφερε από την πλευρά του το θύμα, συμπληρώνοντας: «Έζησα τον χειρότερο εφιάλτη και δεν μπορώ να το βγάλω από το μυαλό μου. Ακόμα και τώρα που είναι φυλακή, νοιώθω ότι θα μου επιτεθεί ξανά. Θα με στοιχειώνει μια ζωή».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ