Διαδικτυακό θύμα bullying η «Barbie»: Στα 22 της έχει διδακτορικό και μιλάει 4 ξένες γλώσσες!

Τα επικριτικά σχόλια και την υποτιμητική συμπεριφορά που αντιμετωπίζει καθημερινά εξαιτίας της εμφάνισής της που θυμίζει Barbie, εξομολογείται μια ταλαντούχα πολύγλωσση φοιτήτρια ψυχολογίας, η οποία τονίζει ότι πρέπει να εξαλειφθούν πλέον τέτοιου είδους στερεότυπα.

Η Ashton Clarke, 22 ετών, είναι σήμερα μια κλινική βοηθός ψυχολογίας και φοιτήτρια διδακτορικού στο Πανεπιστήμιο του Τενεσί. Μιλάει επίσης τέσσερις γλώσσες και είναι και καλλιτέχνης. Ωστόσο, παρά τα επιτεύγματά της, η Ashton αναφέρει ότι η εξωτερική της εικόνα είναι ο λόγος που συχνά, υποτιμάται από τους συμμαθητές της.

Στην ηλικία των 16, η Ashton έκανε μια δραματική αλλαγή στην εμφάνισή της, έτσι ώστε να μοιάζει σαν μια κούκλα Barbie.

Έβαψε τα μαλλιά της ξανθά, έκανε σολάριουμ, έκανε προσθετική στα χείλη και έβαλε έγχρωμους φακούς επαφής, άλλαξε το μακιγιάζ της και τα μαλλιά της, ξοδεύοντας περίπου 1.000 δολάρια για να διατηρεί αυτό το λουκ.


Παρά το γεγονός ότι η Ashton, από το Νόξβιλ του Τενεσί, αισθάνεται πιο ευτυχισμένη και πιο σίγουρη ως «Barbie», οι άνθρωποι την κατακρίνουν για αυτή την εμφάνιση. Την θεωρούν ρηχή και ελαφρόμυαλη. Όμως η ίδια αισθάνεται καλύτερα από ποτέ με τον εαυτό της παρότι δεν είναι ένα φυσικό λουκ.

Αυτή τη στιγμή η Ashton έχει αποκτήσει πολλούς οπαδούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μέσω των οποίων μοιράζεται συμβουλές make-up, φωτογραφίες του πριν και του μετά και ταυτόχρονα δίνει την δική της «μάχη» στο να εξαλείψει το στερεότυπο που θέλει τις πολύ όμορφες γυναίκες... αφελείς.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ