Τρόμος στο μετρό του Λονδίνου: Άνδρας έκοψε τον λαιμό επιβάτη και μαχαίρωσε δύο ακόμη - Φώναξε "Για την Συρία" - Φωτό και βίντεο

Σε τρία άτομα στον σταθμό Leytonstone στο Λονδίνο επιτέθηκε ένα άντρας, ενώ έκοψε τον λαιμό ενός ακόμη.

"Αυτό είναι για την Συρία" φέρεται να φώναξε ο άντρας πριν κάνει την επίθεση.

Σε βίντεο που κυκλοφόρησε στο Twitter φαίνεται μία μεγάλη λίμνη αίματος στο σημείο του σταθμού που βρίσκονται τα εισιτήρια. Οι έντρομοι επιβάτες τρέχουν δεξιά και αριστερά, ενώ ανάμεσα σε αυτούς βρίσκονται και παιδιά. Σύμφωνα με την Dailymail, ο άντρας εισέβαλε στον σταθμό και αφού μαχαίρωσε τον περαστικό, πέρασε από τις μπάρες ελέγχου και κραδαίνοντας το μαχαίρι απειλούσε τους περαστικούς. Παρόντες στο συμβάν ήταν άντρες της ασφάλειας που τον σημάδευαν με τα όπλα τους.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας ανέφερε: «Η αστυνομία δέχτηκε ένα τηλεφώνημα στις 19:06 το Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου, για να αναφέρει επίθεση με μαχαίρι στον υπόγειο σταθμό του  Leytonstone. Ο ύποπτος άντρας φέρεται να απειλούσε και άλλα άτομα με ένα μαχαίρι». Ο άντρας συνελήφθη κι μεταφέρθηκε στο αστυνομικό Τμήμα του ανατολικού Λονδίνου όπου παραμένει υπό κράτηση. Σύμφωνα με την πληροφόρηση της αστυνομίας, ένα από τα θύματα βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση καθώς δέχτηκε σοβαρούς τραυματισμούς που προήλθαν από μαχαίρι. Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν τραυματιστεί δύο ακόμα άτομα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ