Good news: Δωρεάν μετακινήσειs προσφέρει το uberX απο τις 9 - 12 Δεκεμβρίου

Τη δυνατότητα να μετακινηθούμε δωρεάν με την υπηρεσία uberX από την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου έως και την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου προσφέρει η Uber.

Η Uber είναι μία εταιρία τεχνολογίας που ιδρύθηκε το 2009 με στόχο να φέρει σε επαφή αυτούς που θέλουν να μετακινηθούν με αυτούς που μπορούν να τους εξυπηρετήσουν με το πάτημα ενός κουμπιού στο κινητό ενώ όλες οι συναλλαγές γίνονται ηλεκτρονικά. Η υπηρεσία uberX δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες της εφαρμογής να συνδεθουν με μια πληθώρα αδειοδοτημένων εταιρειών που νοικιάζουν αυτοκίνητα με οδηγούς προκειμένου να μετακινηθούν γρήγορα, οικονομικά και με ασφάλεια στην πόλη.

Η προσφορά ισχύει για όλους τους χρήστες από την Τετάρτη 9/12, 6 το πρωί μέχρι και την Κυριακή 13/12 στις 12 το βράδυ. Επίσης, κάθε χρήστης μπορεί να κάνει μέχρι και 20 μετακινήσεις κατά τη διάρκεια της προσφοράς. Για να χρησιμοποιήσει κάποιος την προσφορά θα πρέπει να “κατεβάσει” το app της Uber από τα app stores με την εφαρμογή να είναι διαθέσιμη για iOS, Android και Windows Phone συσκευές. Στη συνέχεια, θα πρέπει να δημιουργήσει έναν λογαριασμό εισάγοντας μια κάρτα σε ισχύ (χρεωστική, πιστωτική ή προπληρωμένη) ή PayPal, και μετά θα μπορεί να ξεκινήσει τις δωρεάν μετακινήσεις του στην Αθήνα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ