Δωρεάν εισιτήρια για όλες τις παραστάσεις του Πολυχώρου Vault από το Eirinika: "Επάγγελμα πόρνη" με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου

Το Eirinika.gr εγκαινιάζει τη συνεργασία του με τον Πολυχώρο Vault και σας πηγαίνει στις εξαιρετικές του παραστάσεις. Στείλτε μέιλ στο irene@enikolopoulou.gr με το Ονοματεπώνυμο σας, έναν αριθμό επικοινωνίας και ένδειξη της συγκεκριμένης παράστασης για να διεκδικήσετε διπλές προσκλήσεις για το «Επάγγελμα πόρνη» την Παρασκευή 11/12 στις 21:00.

Στα πλαίσια της νέας συνεργασίας του Eirinika.gr θα ενημερώνεστε συνεχώς από τη σελίδα μας για προσκλήσεις που αφορούν στις προσεκτικά μελετημένες δουλειές που παρουσιάζει ο Πολυχώρος Vault στην περιοχή του Βοτανικού.

Κομψή, φιλοσοφημένη, εκκεντρική, εστέτ, μαγκιόρα, σκληρή, τρυφερή η Λιλή Ζωγράφου περνάει δια πυρός και σιδήρου και βγαίνει νικήτρια - μιας και η ουσία της δεν αλλοιώνεται καταμαρτυρώντας πως η ζωή νικά!

Ο Ένκε Φεζολλάρι παρουσιάζει με τη δική του διεισδυτική ματιά τις συναρπαστικές εξομολογήσεις της Λιλής Ζωγράφου: ενός συνειδητοποιημένου-σκεπτόμενου πολίτη, μιας αντισυμβατικής συγγραφέως και ενός ανθρώπου που αντιμετωπίζει την ελευθερία σαν τόσο υψηλό αγαθό ώστε αποφασίζει να θέσει τέλος στη ζωή της για να απαλλαγεί από τη δουλοπρέπεια της πείνας. 

Η οξύτητα της γραφής της, το σαρκαστικό και γλυκόπικρο χιούμορ της, η αφηγηματική της ορμητικότητα, η αφοπλιστική και έντιμη ειλικρίνεια αποκτούν λόγο επί σκηνής με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και αναδεικνύονται με τη μουσική του Σταμάτη Κραουνάκη. Μία παράσταση σύγχρονη, που γκρεμίζει τα δόγματα και τους μύθους που τροφοδοτούσε η Χούντα τον αδιάφορο ως προς τα δικαιώματά του λαό.

Κείμενο: Λιλή Ζωγράφου
Το βιβλίο «Επάγγελμα Πόρνη» κυκλοφορεί από τις εκδ. Αλεξάνδρεια.
Σκηνοθεσία: Ένκε Φεζολλάρι
Παίζει η ηθοποιός: Αλεξάνδρα Παλαιολόγου
Σκηνικός χώρος / κοστούμια / φωτισμοί: Ενκε Φεζολλάρι, Χριστίνα Κωστέα
Μουσική: Σταμάτης Κραουνάκης 
Φωτογραφίες / βίντεο: Αθηνά Λιάσκου

* Οι νικητές των διαγωνισμών μας θα ενημερώνονται εγκαίρως μέσω τηλεφώνου.

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ VAULT Theatre Plus
Μελενίκου 26 Γκάζι, Βοτανικός τ.κ 10447
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 213-0356472, 6949534889
Email: Vaultvotanikos@gmail.com   
http://www.facebook.com/VAULTTheatreGr1?ref=hl 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ