Μάριος Φραγκούλης: Λαμπερά βράδια στο Παλλάς με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια σε πρώτη παγκόσμια εκτέλεση

Στα δύο λαμπερά, γιορτινά βράδια στο Παλλάς θα ακουστούν κυρίως Χριστουγεννιάτικα τραγούδια σε πρώτη παγκόσμια εκτέλεση, όπως αποτυπώθηκαν στο νέο δίσκο “Tales of Christmas” του Μάριου Φραγκούλη ο οποίος κυκλοφορεί διεθνώς. 

Ο καινούριος δίσκος του Μάριου Φραγκούλη έχει τίτλο “Tales of Chrismas” και περιλαμβάνει χριστουγεννιάτικα, πρωτοχρονιάτικα, γιορτινά και, γενικότερα, χαράς και καλής διάθεσης τραγούδια. Πλήρως εναρμονισμένος με την ατμόσφαιρα των ημερών που ήδη έχουμε αρχίσει να γιορτάζουμε, ο ξεχωριστός αυτός καλλιτέχνης μας περνάει την αισιόδοξη πλευρά της ζωής αφού στο πρόγραμμά του εντάσσει κλασικά τραγούδια όπως το “Nature Boy” του Eden Ahbez ή το “Smile” του Τσάρλι Τσάπλιν.

Ο Μάριος Φραγκούλης με την ερμηνεία του δημιουργεί μια φανταστική, ονειρική και εντελώς ζεστή ατμόσφαιρα μέσα στην οποία διαχέονται πασίγνωστα χριστουγεννιάτικα τραγούδια (“Jingle Bells”, “White Christmas” ) αλλά και άλλα, λιγότερο γνωστά, με έναν τρόπο πρωτόγνωρο. Αυτή την μαγική αίσθηση θα απολαύσουμε δυο βράδια στο Παλλάς (14-15/12 ) με τον Μάριο Φραγκούλη και τη Συμφωνική του Δήμου Αθηναίων σε διεύθυνση Λουκά Καρυτινού.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχει και η χορωδία των “Μικρών Μουσικών” του Ωδείου Αθηνών, που αποτελείται από παιδιά ηλικίας 6-12 ετών, εξαιρετικά ταλέντα στη μουσική η οποία συμμετείχε και στην ηχογράφηση του δίσκου. Ο Μάριος Φραγκούλης, Πρέσβης Καλής Θελήσεως του International Foundation for Greece, προσφέρθηκε να τραγουδήσει αφιλοκερδώς για να συμβάλλει στην υλοποίηση ενός από τους στόχους του Ιδρύματος, την αγορά ασθενοφόρων για το ΕΚΑΒ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ